Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elkészülhet A maszk 2, Jim Carrey és Cameron Diaz is visszatérhet

Elkészülhet A maszk 2, Jim Carrey és Cameron Diaz is visszatérhet

Zene, Film & Kultúra

Elkészülhet A maszk 2, Jim Carrey és Cameron Diaz is visszatérhet

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 16:36

A híresztelések szerint a Warner nagyon küzd azért, hogy elkészüljön A maszk folytatása.

Huszonöt éve mutatták be a Warner Bros. égisze alatt készült A maszk című filmet, ami mind kritikai, mind anyagi sikert hozott a stúdiónak. Ehhez persze szükség volt Jim Carrey komikus megjelenésére és őrültéségre is, nélküle nem működött volna a film. Ez be is bizonyosodott a 2005-ben bemutatott A maszk fiában, ami egy hitvány folytatása volt az eredetinek.

Korábban hírt adtunk róla, hogy elkészülhet A maszk rebootja, mégpedig női főszereplővel. Legalábbis Mike Richardson, a Dark Horse Comics tulajdonosa és A maszk képregények megalkotója szívesen megnézne egy ilyen adaptációt.

 

Azonban ez egyáltalán nem biztos, mint ahogy az sem, hogy Jim Carrey-vel készülhet el A maszk folytatása. A MovieWeb értesülései szerint

a Warner Bros. és a New Line Cinema gőzerővel azon dolgozik, hogy a színész újra belebújhasson az ikonikus zöld maszkos, sárga öltönyös figura bőrébe.

Hivatalos megerősítés eddig nem érkezett a pletykára, viszont Jim Carrey mellett Cameron Diaz visszatérése is szóba került. Én kifejezetten kedvelem az 1994-es filmet, bármikor vevő lennék egy második részre.

Borítókép: IMDb