promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Női főszereplővel jöhet A maszk reboot
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jim Carrey-t egy női komikus helyettesítheti.

1994-ben mutatták be A maszk című filmet, amiben Jim Carrey játszotta a főszereplő Stanley Ipkiss-t. A képregények sötét hangulatával és stílusával ellentétben a film bár elemeiben megjeleníti azt, hogy a maszkból áradó erő milyen bűnös cselekedetekre is képes rábírni viselőjét, mégis a készítők inkább egy vígjátékot igyekeztek összehozni, amihez szükség volt Carrey komikus megjelenésére és őrültéségre. A végeredmény nem csak kritikai, de anyagi siker is lett, a mindössze 23 milliós büdzséből megvalósult film globális szinten 351 millió dollárt hozott a stúdiónak.

Mike Richardson, a Dark Horse Comics tulajdonosa és A maszk képregények megalkotója a Forbes-nak adott interjújában beszélt arról, hogy a hamarosan megjelenő új The Mask képregény-széria mellett örülne, ha elkészülhetne egy reboot is, amiben ezúttal női főszereplő lenne.

„Szeretnék egy igazán jó komikust látni a szerepben. Már van elképzelésem róla, de még nem árulom el a nevét. Sokat kell tennünk ennek a különleges színésznek a meggyőzéséhez, de meglátjuk. Sosem tudhatod, mit hoz a jövő. Van néhány ötletünk.”

Egyelőre csak találgatni tudunk, kire gondolhat Richardson. Lehet akár Melissa McCarthy, Kate McKinnon vagy Kristen Wiig, mind a hárman játszottak a 2016-os Szellemirtók remake-ben, ami óriási bukás lett. És nem tartom valószínűnek, hogy az említett hölgyek közül bármelyikük is megreszkírozna egy újabb bukót. Mindenestere még az sem biztos, hogy rebootolják A maszkot, bár a mai Hollywood-i filmstratégia alapján ez a nap is el fog jönni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás