Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ilyen a house zene a mennyekben: hazánkba érkezik a Bob Moses

Ilyen a house zene a mennyekben: hazánkba érkezik a Bob Moses

Zene, Film & Kultúra

Ilyen a house zene a mennyekben: hazánkba érkezik a Bob Moses

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:18

Igényes elektronika mesterfokon: a duó az Akvárium színpadát veszi be. 

Ha Kanadából underground muzsika érkezik, az általában mindig jó. Ez hatványozottam igaz a Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formációra. A srácok az elektronikus elemeket ötvözik olykor zongorával, és egy kis indies gitár témával, ami tökéletes fűszerezést ad az egésznek. Ha az alternatív stílus keveredik a deep house-zal, akkor abból bizony csodálatos dolgok tudnak születni.

A srácoknak 2015-ben jelent meg Days Gone By című debütáló albumuk, melyről a Tearing Me Up című slágerrel azonnal berobbantak a köztudatba. A dalt Grammy-díjra is jelölték Best Dance Recording kategóriában, majd a dalból készült remix ugyanebben az évben meg is nyerte a Best Remixed Recording kategória Grammy-jét. Ezután körbeturnézták a világot, felléptek már többek között a Glastonbury-n, valamint a világ egyik legnagyobb fesztiválján, a Coachella-n is.

Ez most dupla öröm, mert hát eleve jönnek, az meg még jobb, hogy különálló fellépéssel. A duó egyedülálló club szettel érkezik az Akvárium KisHallba 2020. február 5-én.

Volt olyan érzésem a Mixmag-os livejuknál, hogy a deep sokszor átmegy melodikusba, és bizony valami ilyesmi lehet a house zene a mennyországban.

Borítókép: Bob Moses offical