promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen a house zene a mennyekben: hazánkba érkezik a Bob Moses
Borítókép:  Bob Moses offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igényes elektronika mesterfokon: a duó az Akvárium színpadát veszi be. 

Ha Kanadából underground muzsika érkezik, az általában mindig jó. Ez hatványozottam igaz a Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formációra. A srácok az elektronikus elemeket ötvözik olykor zongorával, és egy kis indies gitár témával, ami tökéletes fűszerezést ad az egésznek. Ha az alternatív stílus keveredik a deep house-zal, akkor abból bizony csodálatos dolgok tudnak születni.

A srácoknak 2015-ben jelent meg Days Gone By című debütáló albumuk, melyről a Tearing Me Up című slágerrel azonnal berobbantak a köztudatba. A dalt Grammy-díjra is jelölték Best Dance Recording kategóriában, majd a dalból készült remix ugyanebben az évben meg is nyerte a Best Remixed Recording kategória Grammy-jét. Ezután körbeturnézták a világot, felléptek már többek között a Glastonbury-n, valamint a világ egyik legnagyobb fesztiválján, a Coachella-n is.

Ez most dupla öröm, mert hát eleve jönnek, az meg még jobb, hogy különálló fellépéssel. A duó egyedülálló club szettel érkezik az Akvárium KisHallba 2020. február 5-én.

Volt olyan érzésem a Mixmag-os livejuknál, hogy a deep sokszor átmegy melodikusba, és bizony valami ilyesmi lehet a house zene a mennyországban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás