promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck úgy játszik alkoholistát, hogy közben maga is az
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előzetest kapott a The Way Back, amiben van minden, amiért Oscarra lehet majd jelölni.

Zuhanyzás közben is sörözni, az ám az élvezet. A legszebb a dologban, hogy Affleck maga is megtapasztalta ezt a sötét oldalt a magánéletben, mivel súlyos alkoholproblémái voltak. A színész megkapta az esélyt, hogy minden csalódottságát és dühét beleadhassa ebbe a szerepbe, ami ha jól sül el, akár Oscar-jelölést is hozhat neki.

A sztori középpontjában Jack Cunningham áll, aki eszméletlen nagy kosárlabdasztár volt a gimiben, de nem akarta ezt tovább folytatni. Lemondott az ösztöndíjról, családja lett, ám jött egy tragédia, ami alkoholizmusba taszította. Aztán érkezik a fény, egy új élet reménye: Jacket felkérik, hogy legyen az egykori iskolájának a kosárlabda edzője.

Bizony, nem a történettől fogunk hátasokat dobni, hanem attól, hogy Gavin O'Connor milyen drámát tud nekünk tálalni, és mennyire lesznek erősen visszaadva az emberi sorsok. Mondanom sem kell, hogy milyen sok múlik Ben Afflecken, hogy ez jó film legyen. A rendező és a színész amúgy jól ismerik egymást, mivel már dolgoztak együtt A könyvelőben.

Affleck mellett Al Madrigalnak, Janina Gavankarnak, Glynn Turmannek, és Michaela Watkinsnak van még esélye bizonyítani az alkotásban.

A terápiás sportdráma 2020. március 6-án debütál Amerikában, nálunk meg majd kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás