Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már meg is van rendelve a Vaják második évada

Már meg is van rendelve a Vaják második évada

Zene, Film & Kultúra

Már meg is van rendelve a Vaják második évada

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:19

A Netflix nem várta meg a visszajelzéseket, inkább már meg is rendelte a Vaják második évadát.

A Vaják ugyebár egy fantasy könyvsorozat, amely Andrzej Sapkowski lengyel író elbeszéléseit és regényeit tartalmazza. A világba a rajongók már vizuálisan bemerészkedhettek játék formájában, amelyet rengeteg szaklap az év legjobb RPG-jének mondott ki anno. A sorozat észrevehetően merített ebből is, aminek az első évada december 20-án érkezik.

Mivel felnőtteknek szól majd az egész, ráadásul van alapanyag bőven, így a Vajákat már úgy emlegetik, mint a Trónok harca utódja. Nagy kérdés, hogy mi tudja majd betölteni az űrt: valamelyik Trónok harca előzménysorozat, a Gyűrűk ura széria, vagy éppen a Vaják? Ezt majd a közönség eldönti, és meglátjuk, hogy a Vaják milyen visszajelzéseket kap. Annyi biztos, hogy a Netflix ezt nem várta meg, és már be is rendelte a második évadot.

A streamingszolgáltatónak jól jönne egy olyan sorozat, amivel hosszú távon tervezhetnek, és ami hozhatna egy olyan népszerűséget, mint a Stranger Things, ami az idei év legnézettebbje volt.

A Vaják showrunner-producere anno le is nyilatkozta, hogy hét évadnyi történetszálat tett le az asztalra, és nem akarnak az elsőben ellőni mindent. Már az elején azon gondolkodtak, hogy merre tudnak fejlődni a karakterek.

Itt aztán tényleg nem tudnak kifogyni az alkotók az alapanyagból, mert Andrzej Sapkowski nyolc könyvet írt ebben az univerzumban, szóval remélhetőleg sokáig élvezhetjük a Henry Cavill által alakított Geralt szövevényes kalandjait.

A Vaják első évada nyolc részes lesz, és a másodikat is ennyire tervezik, amit már jövőre év elején elkezdenének forgatni.

Borítókép: Netflix