Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Andy Serkis csatlakozott a Batman-filmhez, azt is tudjuk, hogy kit alakít

Andy Serkis csatlakozott a Batman-filmhez, azt is tudjuk, hogy kit alakít

Zene, Film & Kultúra

Andy Serkis csatlakozott a Batman-filmhez, azt is tudjuk, hogy kit alakít

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 16:38

Végre kiderült, hogy kit játszik majd Andy Serkis Matt Reeves filmjében.

Ahogy egyre több információ derül ki a The Batman-ről, egyre inkább kíváncsibb vagyok rá. Egy darabig úgy tűnt, hogy Matt Reeves projektje kisiklik már az előkészületek alatt, gondolok itt arra, hogy Jonah Hill visszautasította a lehetőséget, hogy ő alakítsa Pingvint.

Nem sokkal később viszont csatlakozott a gárdához Paul Dano, aki Rébusz bőrébe bújik, emellett az is kiderült, hogy Zoe Kravitz lesz az új Macskanő, és Jeffrey Wright alakítja majd James Gordont.

 

Legutóbb arról ment a pletyka, hogy Andy Serkissel és Colin Farrell-lel tárgyal a rendező, és nem is kellett sokáig várunk arra, hogy az egyikük elvállalja a neki felajánlott szerepet. Andy Serkis, vagyis mindannyiunk Gollamja, Alfred szerepére bólintott rá. Az örömhírt maga a rendező erősítette meg a Twitteren.

 

Kifejezetten kedvelem a színészt, szóval kíváncsian várom, hogy mit hoz majd ki a karakterből.

Colin Farrellről egyelőre semmi biztosat nem tudok mondani, a híresztelések szerint Reeves őt akarja Pingvin szerepére felkérni. Érdekes választás lenne, hiszen sokak előtt úgy jelenik meg Pingvin, mint egy alacsony, köpcös figura, ahogy a képregényben, az animációs sorozatokban, és Tim Burton filmjében is ábrázolták. De ne feledkezzünk meg arról, hogy a Gotham című sorozatban már egy teljesen átgondolt, újradizájnolt Pingvint láthattunk Robin Lord Taylor egészen fantasztikus megformálásában.

Éppen ezért bízom benne, hogy Farrell is elvállalja a szerepet, és akkor elmondhatjuk, hogy a színészgárdán már nem fog múlni a The Batman sikere.

Borítókép: Image Press Agency / NurPhoto / AFP