Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Teljes előzetest kapott a Harley Quinn széria

Teljes előzetest kapott a Harley Quinn széria

Zene, Film & Kultúra

Teljes előzetest kapott a Harley Quinn széria

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:04

A kisebbeket a közelébe ne engedjük, mert ez most tényleg felnőtteknek fog szólni.

A DC nem spórol a Harley Quinn tartalmakkal: Ugyebár 2020. február 6-án érkezik meg hozzánk a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) nevezetű alkotás, amiben Joker egykori barátnője csapatot verbuvál, hogy legyőzzék Fekete maszkot.

 

Ezeket a filmeket igyekeznek nem korhatárosra csinálni, egyértelműen azért, hogy többen tudjanak rájuk beülni, és így több pénzt termeljenek. Persze a Joker most pont megmutatta a DC-univerzumánál, hogy az alacsonyabb költségvetés és az R-besorolás is okozhat meglepetést. A film ugyanis közeledik az egymilliárd dolláros bevételhez.

Harley Quinn kedvelői sem maradnak felnőtt tartalom nélkül, mert bár a karakter a Ragadozó madarakban visszafogja magát, az animációs szériában nagyon nem lesz így, és láthatjuk az igazi arcát.

Lesz itt csúnya beszéd, erőszak, és persze rengeteg poén ebben a különleges világban, és bizony, maga Batman, vagy is Joker is feltűnik. Harley Quinn hangja azok számára lesz ismerős, akik feliratosan nézték az Agymenőket, mivel Kaley Cuoco szólaltatja meg. A fő karakter szabadszájú, elborult agyú, és minden szabályt felrúg. Tényleg tekinthetünk rá úgy is, mint a női Deadpool.

A Harley Quinn animációs sorozat már a nyakunkon van, mivel november 29-én debütál majd.

 

Borítókép: Warner/DC