promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az animációs Scooby-Doo első előzetese
Borítókép:  Warner Bros. Picture
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mi rögtön szinkronosan mutatjuk, mivel a többség így fog vele találkozni.

A Scooby-Doo rajzfilmsorozat 1969-ben indult el hódító útjára, és hazánkban is igen népszerű volt. Az eredeti széria a CBS-en és az ABC-n futott, idehaza pedig a Cartoon Network csatornán találkozott vele a közönség.

A Hanna-Barbera produkciójában készült sorozatban négy fiatal volt a középpontban, na meg Scooby-Doo, a dán dog. Ők alkották együtt a Rejtély Rt.-t, akik nem meglepő módon rejtélyeket oldottak meg. Mindig belefutottak valamilyen természetfeletti teremtménybe, akiről a végén kiderült, hogy csak egy trükkös ember. Akik még emlékeznek, a végén mindig volt egy leleplezés, hogy ki van a szörny vagy szellem mögött.

A Scooby animációs film egy fokkal érdekesebbnek néz ki, mint az élőszereplős változat, ami 2002-ben került a mozikba. (Bár a többség azt is imádta.) Először ezt a franchiset éleszti újra a Warner Stúdió, és állítólag, ha jól sikerül, akkor érkezik több nagy klasszikus a Hanna-Barbera rajzfilmstúdió figurái közül.

A cukiság mérőt úgy akarják kiütni a Scoobyval, hogy megmutatják nekünk, miképp futott össze Bozont és Scooby, és hogyan verbuválódott össze a Rejtély Rt. csapata.  

Az eredeti szinkronhangok között ott van Amanda Seyfried, Zac Efron, Gina Rodriguez, Will Forte, na meg Frank Welker, aki Scobby-Doo-nak kölcsönzi majd a hangját.

A Scooby 2020. május 14-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás