promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christian Bale nem szeretne többet hízni, de fogyni se
Borítókép:  Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akar többet drasztikus változásokon átmenni egy szerep miatt.

A színész híres volt arról, hogy semmi perc alatt tudott több kilót ledobni, vagy felszedni egy-egy karaktere kedvéért. Az egész a 2004-es című lélektani thrillerrel, A gépésszel indult el nála, ahol gyakorlatilag csont és bőr volt. Előtte az Amerikai Psychoban vagy az Equilibrium – Gyilkos nyugalomban még a rendes, megszokott súlyával láthattuk, de Trevor Reznik megformálása miatt 28 kilogrammot dobott le.

Legutóbb pont Joaquin Phoenix mesélt arról, hogy milyen lelki hatásai vannak az emberre, ha ilyen sokat fogy rövid idő alatt. Phoenix a Joker kedvéért gyakorlatilag megcsinálta ugyanazt, mint Bale. Egyértelműen megviselte a fogyás, de ez jótékony hatással volt az alakítására. Phoenix is csaknem 23 és fél kilótól szabadult meg.

 

Bale a CBS Sunday Morningnak nyilatkozott arról, hogy A gépész miatt csak napi egy tonhalkonzervet, na meg egy finom és egészséges almát engedett meg magának. Nem is értem, hogy bírta, de megcsinálta. Utána 2005-ben már jött a Batman: Kezdődik!, amihez vissza kellett híznia, na meg ismét ki kellett gyúrnia magát.

Idézőjelbe téve fogyásért amúgy járt neki Oscar, még 2010-ben, A harcosban nyújtott alakítása miatt. Ott nem kellett drasztikusan fogynia, de azért több mint tíz kilót ott is lehámozott magáról.

Nemrég az ellenkezőjét kaptuk, mivel az Alelnök okán hízott meg. Előtte egyfolytában csak pitét evett, amíg meg nem érkeztek a kilók.

Azt már Bale is belátja, hogy ez innentől kezdve nem tartható, és ahogy öregszik, a teste már nem fog úgy reagálni ezekre a dolgokra, így az egészsége megőrzése érdekében felhagy ezzel a módszerrel. Ettől függetlenül zseniális volt ez a korszaka, ami miatt rengeteg Oscar-jelöléssel gazdagodott. Bale meg elég jó színész ahhoz, hogy a fogyós-hízós technika nélkül is jöjjenek azok a díjak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás