promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mintaapák – indul a TV2 új napi sorozata
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az alfahím, az anti-apa, a gyermekét egyedül nevelő és a két család közt őrlődő férfi történetét minden hétköznap este követhetjük.

Amióta a TV2 egyetlen napi sorozata, a Jóban Rosszban 2016-ban átkerült a SuperTV2-re, a heti szériákon kívül nem volt egy zászlóshajója sem a csatornának. Ezen akar változtatni a TV2, így hétfő este elindítja az új napi sorozatát, a Mintaapákat, amelynek 19:15-től láthatjuk az első részét.

A sorozat négy különböző férfi életét mutatja be, akik kiválóan írják le a társadalomra jellemző apa figurákat. Adott egy alfahímként viselkedő apafigura, Géza (Fenyő Iván), aki a klasszikus családmodellben hisz, férjként és apaként is igazi férfi akar lenni. Szabi (Klem Viktor), az anti-apa, aki képtelen a családi felelősségvállalásra. A két nő és több gyerek között őrlődő Miklós (Mészáros Béla), aki mindenkinek szeretne megfeleli, de valójában senkinek sem tud. Valamint a gyerekét egyedül nevelő Tamás (Szabó Kimmel Tamás).

 

A Mintaapák az argentín Dear Daddies magyarosított formája lesz. A nagysikerű sorozat jogait már több európai ország is megvásárolta köztük Szlovákia, Csehország, Románia és Horvátország.

A TV2 sorozatában nem csak a főszerepeket alakítják nagy színészek, de a mellékszereplőkre sincs okunk panaszkodni. A sorozatban olyan neves színészeket láthatunk, mint Stohl András, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Egri Márta, Földes Eszter, Botos Éva, Kuna Kata és Pataki Szilvia.

Stohl András néhány mondatban beszélt a saját karakteréről, és elmondta, hogy ennek a sorozatnak a forgatása merőben más, mint az eddig megszokott rendszernél:

„Gyorsabbak, pörgősebbek a jelenetek, mint ahogy azt mi megszoktuk. Itthon rá szoktunk menni a drámára, itt nincs idő erre, pörgetni kell és pörgetni kell. Ilyen sorozatban nem jellemben kell összerakni a karaktert, hanem az magától össze fog állni, hiszen mindennap látják a karaktert. És a nézők fejében egyszercsak feláll egy rendszer, összeáll a kép. Ez nagyon érdekes kihívás színészként.”

 

A sorozatot több állandó és külső helyszínen forgatják. A díszleteket egy 2000 négyzetméternyi területen építették fel. Itt állítottak fel többek között egy óvodát, egy pizzériát, egy ügyvédi irodát és több lakásbelsőt is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás