promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marvel kapitány és Thanos eredetileg össze se csaptak volna
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utolsó pillanatban vették fel a jelenetet.

Martin Scorsese és Francis Ford Coppola is páros lábbal szállt bele a Marvel-filmekbe, de hát azzal már ők se tudnak vitatkozni, hogy ezek az idézőjelbe tett vidámparkok mennyi pénzt hoznak. A Bosszúállók: Végjátékra 350 millió dollárt szórtak el, de megérte, mivel ez lett a világ legjövedelmezőbb filmje, ami letaszította a James Cameron-féle Avatart a trónról. A Végjáték 2 milliárd 797 millió dollárnál állt meg.

 

Rengeteg ember áldozatos munkája kellett ahhoz, hogy a Russo testvérek mindent ki tudjanak hozni belőle. A három órás zárás rengeteg változáson ment át, mielőtt moziba került, na meg akadt pár jelenet, amit eleve meg sem írtak hozzá.

Marvel kapitány és Thanos például nem feszült volna egymásnak a filmben, és az egész nem is volt benne a forgatókönyvben. Ezt Jeff Ford, a Végjáték vágója osztotta meg a közönséggel.

„A küzdelmet Thanos-szal csak később írtuk meg, és az elsődleges szempont az volt, hogy nagyon tetszett nekünk, amit Brie Larson kihozott Marvel kapitány karakteréből.”

Az ötlet Anthony Russo fejéből pattant ki, és már majdnem akkor vették fel, amikor mindennel végeztek a forgatáson. Ebben Thanos Végtelen Köveinek az igazi erejét akarták megmutatni, ami még Marvel kapitányon is képes fogást találni.

A jelenet, mint tudjátok nem hosszú, de azért jó látni, ahogy ők ketten egy kicsit püfölik egymást. Bár gondolom az is igaz, hogy sokan meglettek volna nélküle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás