promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2020-ban önálló koncerttel érkezik hozzánk a Korn
Borítókép:  Korn offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nu metal koronázatlan királyai hat év után térnek vissza Budapestre.

A csapat anno még 2014-ben vette be a Sziget Nagyszínpadát egy óriási koncerttel. Külön jó hír, hogy jövő nyáron az Arénában fognak fellépni. Többnyire a nagyzenekarok fesztiválos fellépései mindig hibátlanok, de sokkal jobb, ha külön koncerttel érkeznek, és csak a masszívabb rajongók vannak jelen, meg hát persze a csapat is másképp viselkedik: 

nehéz abba a hibába esniük, hogy tudjuk le minél hamarabb és menjünk.

A Kornnál is egy sokkal személyesebb bulira készülhetünk, akik 2020. június 9-én készülnek fellépni a Papp László Budapest Sportarénában.

Megalakulása óta a zenekar 40 millió albumot értékesített világszerte, begyűjtött két Grammy-díjat, több tucatszor körbeturnézta a világot, és számos olyan rekordot állított fel karrierje során, amelyet valószínűleg soha nem fognak már felülmúlni.

Jonathan Davis énekes, James „Munky” Shaffer és Brian „Head” Welch gitárosok, Reginald „Fieldy” Arvizu basszusgitáros és Ray Luzier dobos az alternatív rock és a metál műfaj határait feszegetik, miközben továbbra is rajongók hadaira, és művészek generációira vannak hatással szerte a világon.

A nu metal úttörői 2020 nyarán útra kelnek Európában vadonatúj arénashow-jukkal. Előzenekaruk az elmúlt évek egyik legnépszerűbb új európai bandája, a Gojira lesz. Érdekesség, hogy Franciaországból nem igazán szokott heavy metal érkezni, de ez a sztereotípia most cáfolásra került. A zenekart mindig is az extrém dolgok foglalkoztatták, megmutatva a fényt a sötétségben, valamint a nehézség szépségét. Új albumuk, a Magma folytatja ezt a hagyományt, miközben kibővíti hangzásuk palettáját. Érdemes lesz őket is lecsekkolni.

A jegyekre november 15-étől tudtok lecsapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás