promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Pixar újabb nagy dobása: Lelki ismeretek kedvcsináló előzetes
Borítókép:  Pixar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akinek az Agymanók ugrik be kicsit a sztoriról, az nem jár távol a valóságtól.

A Pixar nem akar visszavenni a tempóból. Ugyebár nem rég jelentették be, hogy érkezik tőlük az Előre című alkotás, akinek a két főszereplőjét a Marvel-univerzumból már jól ismert Chris Pratt és Tom Holland szólaltatja meg. Chris Pratt azt mondta, hogy könnybe lábadt a szeme, amikor vázolták neki a teljes történetet, szóval ott se lesz könnyű dolguk még a felnőtt nézőknek sem.

 

A Lelki ismeretek ismét meg fogja tudni fogni a kicsiket és a nagyokat egyaránt, mivel kiszakadunk egy másik dimenzióba: a lélek dimenziójába. A sztori szerint Joe Gardner Nem York-i zenetanár kergeti az álmait, hogy igazi jazz-zenész lehessen. A kreatív válság üldözi, és nem találja a helyét a világban, de aztán csak megérkezik a siker. Azonban jön mellé egy baleset is, ami után egy fantáziavilágba kerül, ahol összetalálkozik a 22 nevezetű lényecskével, aki meg szeretné mutatni neki, mi is a lélek valójában.

Az eredeti angol változatnál ismét sztárparádé lesz, mivel Joe Gardnernek Jamie Foxx, míg 22-nek Tina Fey fogja a kölcsönadni a hangját.

Lehet ismét díj áll a házhoz a Pixarnál? A Lelki ismereteket az a Pete Docter rendezi, aki a Fel! és az Agymanók című alkotásokért már kapott egy-egy Oscart. Már ha valami újat tud mutatni az Agymanók után, mert azért kicsit érezhető a hasonlóság a kettő koncepciója között.

A Lelki ismeretek 2020. június 18-án debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás