promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Skywalker kora után jó időre búcsúzunk a Star Wars filmektől
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney nem győzi belénk sulykolni a hírt, hogy pihenőre vonulnak.

A Disney imádja a pénzt, ezért is kaptak vérszemet, amikor felvásárolták a Lucasfilmet, hogy minden évben kerüljön a moziba egy Star Wars film. Aztán jött a közönség visszajelzése, akik abszolút nem voltak kíváncsiak a Solo: Egy Star Wars-történetre.

Az IGN meg is szavaztatta a rajongókat, hogy 2000 után szerintük melyik volt a legjobb alkotás, ami bemutatkozott a nagyvásznon. Itt pont az előzményfilmeknél lett egy óriási szakadék. A harmincezer szavazó szerint a Zsivány Egyes az, ami méltó a klasszikusokhoz. (Amúgy anno én is erre szavaztam.) Ez a 40,8%-os eredményével magasan kiemelkedik a mezőnyből, míg a Solo lett az utolsó 3,7%-kal. A listát ide kattintva éritek el.

Maga Bob Iger, a Disney vezetője vallotta be anno, hogy hibáztak, amikor túl sok alkotást akartak lenyomni az emberek torkán. Ez nem a Marvel-univerzum, ahol rengeteg egyedi karakterből lehet kihozni a maximumot, ez a Star Wars, aminek a minőségnél kellett volna maradnia a mennyiség helyett.

„Most a Skywalker-saga véget ér a kilencedik résszel. Nem zárul be ezzel az univerzum, de egy hosszabb szünet következik. Fognak érkezni még Star Wars-filmek, de nem a közeljövőben”

– nyilatkozta anno Iger a Bloombergnek, aki már korábban is kijelentette a The Hollywood Reporternek, hogy a IX. epizód után jobban fognak figyelni az időzítésre és a mennyiségre.

Ahogy látjuk, mindenhol megy a vezeklés, most pedig Brent Lang jelentette be a Varietytől a Twitterén, hogy Iger ismét előhúzta a dolgot. Tehát 100%, hogy a Skywalker kora után szünetre vonulnak, azonban a franchiset nem hagyják nyugodni, mivel a Diseny +-ra még három sorozatot akarnak bedobni a mélyvízbe. A The Mandalorian már biztosan érkezik november 12-én.

Kiderül, hogy a taktika váltás be fog-e jönni a Disneynek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás