promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő, hogy mi a titka Emily Blunt és John Krasinski boldog házasságának
Borítókép:  Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt tartják Hollywoodban, hogy nem jó, ha egy pár tagjai ugyanabban a filmben dolgoznak, Emily Blunt és John Krasinski azonban rácáfolnak erre.

Már az is szinte csodaszámba megy, hogy Blunt és Krasinski kilenc éve házasok, és ehhez jön még, hogy állítják: tavalyi nagy sikerük, a Hang nélkül óta csak még nagyobb szerelem. Ráadásul már az utómunkálatoknál tart a film folytatása is, és ez sem ártott a kapcsolatuknak.

„Az a helyzet, hogy én már akkor Emily legnagyobb rajongója voltam, amikor még nem is találkoztunk, és ez elég jó alap. Az ördög Pradát viselben figyeltem fel rá, azóta nagyjából 72-szer láttam a filmet”

– mondta Krasinski az Entertainment News-nak.

 

A színész-rendező szerint kapcsolatuk azért működőképes, mert támogatják egymást, ahelyett, hogy rivalizálnának vagy folyton összevesznének valamin. Ami a Hang nélkült illeti, maguk is meglepődtek a fejleményeken.

„Csak erősebb lett a közös munkától a házasságunk, ami minket is váratlanul ért. Nem mintha arra gondoltam volna, hogy majd belerokkan a kapcsolatunk ebbe a filmbe, de ekkora pozitív változásra nem számítottunk. Annyira egymás támaszai lettünk, mint még soha.”

A Hang nélkül második részének forgatása már véget ért. A folytatást is Krasinski rendezte, bár ebben már nem szerepel, mivel az első részben meghalt a karaktere. Emily Blunt-ot viszont viszont láthatjuk a második részben, míg a film férfi főszereplője a Sötét lovag-trilógiából és az Eredetből is ismert kiváló ír színész, Cillian Murphy. A Hang nélkül 2. 2020. március 26-án kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás