promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Star Wars: Carrie Fisher testvére mesélt Leia visszatéréséről
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Todd Fisher hálás, hogy nem használnak CGI-t a búcsújához.

Anno is nyílt titok volt a rajongok számára, hogy Carrie Fishernek nem a 2017-es Az utolsó Jedik lesz az utolsó szerepe. A színésznő ugyebár még 2016. december 23-án, egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőgépen kapott szívrohamot. Mivel egy orvos is volt a fedélzeten, így újra tudta éleszteni, de már így is kritikus állapotban került kórházba, majd december 27-én elhunyt. A rajongóknak fura volt úgy beülni a Star Wars VIII. részére, hogy Fisher már nincs köztünk, és a Skywalker koránál még ennél is érdekesebb lesz a helyzet.

J.J. Abrams Az ébredő Erőből kivágott jeleneteket használta fel ahhoz, hogy a kilencedik részre vissza tudják hozni a színésznőt. Nehéz volt a feladat, mivel ezekhez kellett alakítani a forgatókönyvet is.

Todd Fisher, Carrie testvére a Yahoo-nak nyilatkozott arról, hogy Leia karaktere nagyon fontos lett volna a zárás szempontjából, és még lehet fénykard is került volna a kezébe. Ezt sajnos sose tudjuk meg, azt viszont igen, hogy Abrams nyolc percnyi kivágott jelenetből tudott gazdálkodni, tehát ennyiből fogják visszahozni.

„Nagyon szép az Erő univerzumában, hogy nincsen halál, csak egy másik dimenzióba kerülsz át, ott létezel tovább. Carrie biztosan most is lenéz ránk, vagy mellénk áll, mindig a részünk lesz. Hogy ezt filmen is láthatjuk, az olyan varázslat, amire csak a mozi képes”

– mesélte Todd, aki büszke arra, hogy mindent kihoztak a testvére régi jeleneteiből.

Hogy milyenre sikerült Leia visszatérése, az december 19-én kiderül majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás