promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tim Miller beszélt a Sötét végzet egyik sokkoló jelenetéről
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez John Connorhoz kötődik, innentől pedig vigyázat, spoileresen tárgyalunk tovább.

A Terminator: Sötét végzet úgy indítja a filmet, hogy igazából én is csak kapkodtam a fejemet. Aki bent ült a rajongók közül, az csak széttárta a karját, hogy ez most komoly, nem csak valami álom?

Nem bizony, John Connort már az elején megölik. Három évvel járunk az Ítélet napja után, és itt vertek át minket kicsit, de tényleg csak kicsit. A John Connort alakító Edward Furlong valóban belekerült a Sötét végzetbe, azonban digitálisan megfiatalítva, ahogyan Sarah is. Ezután jelenik meg Arnold Schwarzenegger T-800-asa, aki megöli a fiút. Itt azt találták ki, hogy több Terminátort is visszaküldtek az időben, hogy végezzen Johnnal, és az egyiküknek sikerül is.

 

Tim Miller a The Hollywood Reporternek beszélt arról, hogy miért döntöttek így, ami szerinte tökéletes fordulat.

„Sokaknak tűnhet úgy, hogy vitatható döntést hoztunk, de szerintem ez nem igaz. Az elején úgy voltunk vele, hogy az új hős erősen kötődjön a Connor családhoz. Tegyük bele John lányát, vagy valami hasonlót? Én ezt elleneztem, mivel nem rajongok a kiválasztott típusokért, a mindennapi hősökért azonban igen. Sarah nem vidám karakter. Akkor hozza ki magából a legtöbbet, ha valami megrázó történik vele.”

Mindenki egyetértett Millerrel a döntést illetően. Ki is fejtette, hogy már az elején sokkolni akartak minket, megmutatni, hogy ez más lesz. Na igen, tényleg más lett, de teljesen feleslegesen. Jómagam nem éreztem azt a filmben, hogy megérte megölni John Connort.

Zseniális volt az a jelenet – nagyon is. Imádtam, azonban szükségtelenül teszi tönkre Az ítélet napja által felépített világot. Miller úgy véli, hogy Johnt feláldozták egy jó sztoriért, ami azért nem lett annyira jó, hogy a rajongók többsége megértsen egy ilyen döntést.

Én sem akartam, hogy John 36 éves könyvelő legyen, azonban azt sem érdemelte meg, hogy meghaljon. Sarahnak tényleg remek löket volt az egész, a többi azonban kicsit félrecsúszott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás