promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Quentin Tarantino elmondta, hogy melyik a kedvenc 2019-es filmje
Borítókép:  Rebecca Sapp / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hát, nem a Star Wars 9 lesz, mivel azt még ő sem láthatta.

Aki ismeri Quentin Tarantinót, az tudja, hogy rengeteg filmet néz szabadidejében. Eleve úgy fejlesztette magát, hogy egy videókölcsönzőben dolgozott, és temérdeknyi alkotást nézett meg. Akármennyire is A-kategóriások a rendező filmjei, ő imádja a B-kategóriás, na meg a trash műfajt is. Olykor azért utóbbiakból is szokott belecsempészni a mozijaiba.

A nagy kérdést Pete Hammond újságíró tette fel Quentin mesternek. Nem meglepő, hogy idén sem blockbustert választott magának kedvencnek, de nem is olyan filmet, aminek esélye lesz az Oscaron. A győztes a rendező szubjektív véleménye szerint a Crawl, vagyis a Préda lett.

Alexandre Aja aligátoros horrorja nem a trash-filmes irányt akarta erősíteni, hanem komolyan veszi magát. Persze ma már nem igazán tud megijeszteni minket egy efféle szörnyes film, de még így is tele van feszültséggel az egész. Tarantino valószínűleg azt is díjazta, hogy az egész retró hangulatot kelt.

A sztori szerint Floridában hurrikán pusztít, ahol a főhősünk Haley az apja keresésére indul. Végül meg is találja sebesülten a házuk alagsorában, azonban arra nem számít, hogy valami más is lesz lent. A vízszint közben emelkedik, aminek az aligátorunk fog a legeslegjobban örülni, apa és lánya annyira nem.

Mit gondoltok, most már bevállalnátok, hogy ez lett idén Tarantino kedvence?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás