Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: készül A Hangya 3. része

Hivatalos: készül A Hangya 3. része

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: készül A Hangya 3. része

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:46

A Hangya új önálló filmje a Marvel 5. fázisában kap helyet.

Megmondom őszintén, a Hangya sosem tartozott a kedvenc Marvel-hőseim közé. Igazából a filmeket sem szeretem annyira, bár tény, hogy nagyon szórakoztatók.

A 2015-ben bemutatott A Hangya és a 2018-as A Hangya és a Darázs után csak idő kérdése volt, hogy a Marvel mikor jelenti be Scott Lang harmadik kalandját.

A Hollywood Reporter információi szerint

a filmet az első két rész rendezője, Preyton Reed fogja dirigálni, és a Marvel 5. fázisának egyik darabja lesz.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Darázst alakító Evangeline Lilly, valamint Michelle Pfeiffer és Michael Douglas visszatérnek-e a folytatásra.

A Hangya 3. részén kívül még csak találgatni tudunk, hogy milyen filmek kerülnek bele az 5. fázisba, az egyetlen biztos pont a Fekete Párduc 2., amit 2022. május 6-án terveznek bemutatni. Továbbá itt debütálhat a Penge, amit ezúttal nem Wesley Snipes, hanem a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali fog alakítani.

 

Ne feledkezzünk meg a Marvel kapitány 2-ről sem, hiszen bár a Bosszúállók: Végjátékban elég kevés szerepet kapott, nem titok, hogy a Marvelnek komoly tervei vannak Brie Larson karakterével. A galaxis őrzői is visszatérnek még, akiket harmadjára is James Gunn fog dirigálni.

Borítókép: Screenrant