promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melyik filmjeit folytatná Arnold Schwarzenegger?
Borítókép:  Kerry Brown - SKYDANCE PRODUCTIONS AND PARAMOUNT PICTURES.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két klasszikusa folytatását is bevállalná a színész.

Ha valamire, hát a Terminátor franchise-ra sose tud nemet mondani Schwarzenegger. Most, hogy a Sötét végzettel nagyjából visszatalált a széria a helyes útra, talán már nem is lesz szükség az osztrák tölgyre a folytatásokban, és jöhet egy új kezdet.

 

A 72 éves színész a ScreenRantnek nyilatkozott arról, hogy két ’90-es években forgatott filmjében is szívesen visszatérne. Az egyik az 1993-as Az utolsó akcióhős, a másik pedig az 1994-es Két tűz között. Utóbbinál a rendezést és a forgatókönyv megírását is James Cameron vállalta magára, akiről kiderült, hogy tud poénkodni is, ha úgy tartja kedve.

Két olyan akció-vígjátékról beszélünk amúgy, aminek szívesen látná a közönség a folytatását. Schwarzenegger ki is jelentette, hogy rajtuk, és a forgatókönyvön állna a dolog.

„Mindig a rajongóknak kell eldönteniük, hogy akarnak-e látni még egy ilyen filmet. Ha jól van megírva a forgatókönyv, akkor megcsinálom.”

A színész azt is megjegyezte, hogy csak azért nem vállal be egy folytatást, hogy a közönség nosztalgiázzon. Hát, pedig a Terminátor: Genisysnél is ez volt, és nem igaz, hogy nem látta mennyire pocsék a szkript.

Azonban valaki írja meg ezeket, és tegye le Arnold elé, mert a közönség szerintem vevő lenne mindkettőre.

 [[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás