Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Melyik filmjeit folytatná Arnold Schwarzenegger?

Melyik filmjeit folytatná Arnold Schwarzenegger?

Zene, Film & Kultúra

Melyik filmjeit folytatná Arnold Schwarzenegger?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:47

Két klasszikusa folytatását is bevállalná a színész.

Ha valamire, hát a Terminátor franchise-ra sose tud nemet mondani Schwarzenegger. Most, hogy a Sötét végzettel nagyjából visszatalált a széria a helyes útra, talán már nem is lesz szükség az osztrák tölgyre a folytatásokban, és jöhet egy új kezdet.

 

A 72 éves színész a ScreenRantnek nyilatkozott arról, hogy két ’90-es években forgatott filmjében is szívesen visszatérne. Az egyik az 1993-as Az utolsó akcióhős, a másik pedig az 1994-es Két tűz között. Utóbbinál a rendezést és a forgatókönyv megírását is James Cameron vállalta magára, akiről kiderült, hogy tud poénkodni is, ha úgy tartja kedve.

Két olyan akció-vígjátékról beszélünk amúgy, aminek szívesen látná a közönség a folytatását. Schwarzenegger ki is jelentette, hogy rajtuk, és a forgatókönyvön állna a dolog.

„Mindig a rajongóknak kell eldönteniük, hogy akarnak-e látni még egy ilyen filmet. Ha jól van megírva a forgatókönyv, akkor megcsinálom.”

A színész azt is megjegyezte, hogy csak azért nem vállal be egy folytatást, hogy a közönség nosztalgiázzon. Hát, pedig a Terminátor: Genisysnél is ez volt, és nem igaz, hogy nem látta mennyire pocsék a szkript.

Azonban valaki írja meg ezeket, és tegye le Arnold elé, mert a közönség szerintem vevő lenne mindkettőre.

 

Borítókép: Kerry Brown - SKYDANCE PRODUCTIONS AND PARAMOUNT PICTURES.