Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az HBO máris elkaszálta a Trónok harca egyik előzménysorozatát

Az HBO máris elkaszálta a Trónok harca egyik előzménysorozatát

Zene, Film & Kultúra

Az HBO máris elkaszálta a Trónok harca egyik előzménysorozatát

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:11

Az HBO egyelőre nem reagált a dologra.

Naomi Watts korábban azt mondta, hogy a Trónok harca előzménysorozata nem fog csalódást okozni. Mivel az HBO már a pilottal sem volt megelégedve, és elkaszálta a projektet, kijelenthetjük, hogy tévedett.

 

Pedig a koncepció nagyon izgalmas volt. A spinoff története ötezer évvel az anyasorozat cselekménye előtt játszódott volna, amiben nem hét, hanem száz királyság is szerepelt volna. A Stark-ház és a Mások mellett olyan lényeket láttunk volna a sorozatban, mint mammutok és vérfarkasok. Mindebből úgy tűnik, nem lesz már semmi. A Hollywood Reporter azt írja, hogy az HBO nem volt elájulva a pilottól, és újravágást kértek, mielőtt végleg elkaszálták a sorozatot.

A Targaryenekről szóló előzménysorozat azonban még mindig tervben van, mi több, a csatorna már a pilot előtt berendelte a 10 részes évadot. Ez a történet 300 évvel a regénysorozat cselekménye előtt fog játszódni, a forgatókönyvet Ryan Condal (Rampage - Tombolás) és George R.R. Martin írja, a rendezői székben pedig Miguel Sapochnik ül majd, aki a Trónok harcában a Rideghon, A fattyak csatája és A hosszú éjszaka címeket viselő epizódokat dirigálta.

 

A sorozat Martin Tűz és vér című regényén alapul majd, ami Hódító Aegontól veszi fel a történet fonalát, és a vastrón megtartásáért küzdő Targaryenek nemzedékein át egészen a dinasztiát majdnem végleg széttépő polgárháborúig meséli el Westeros sorsdöntő eseményeit.

Casey Bloys, az HBO programigazgatója korábban úgy nyilatkozott, hogy a House of the Dragon (A Sárkány Háza) címet viselő előzményszériát a 2020 májusában induló új streaminszolgáltató, az HBO MAX zászlóshajójának szánják.

Borítókép: Deadline