promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már egy hónapja nem tudják a magyar mozikban megszorongatni Jokert
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A két éllovast nem tudták megállítani a premierek.

Amerikában a Demóna: A sötétség úrnője első tudott lenni a bemutatásakor, azonban most ott is visszavette tőle a vezetést a Joker. Nálunk nem volt trónfosztás, így Todd Phillips képregényfilmje masszívan vezet már a negyedik hete.

Most 38 ezer 448 ember ült be rá, és 350 ezer 851-nél tart össznézőszámban. Félelmetes is leírni, hogy 849 milliónál tart a világbevétele. Valószínűleg be fog lépni a milliárdos klubba, ami korhatáros alkotásként nagyon nagy szó.

 

Demóna: A sötétség úrnője elég rosszul teljesít a tengerentúlon, de a 293 milliós összbevétele kozmetikázza ezt. Itthon 25 ezer 216 nézővel szerezte meg a második helyet.

Ettől függetlenül a premierek azért nem teljesítettek rosszul. Még mindig szeretjük a horrort, szóval a Halálod appja lett a bronzérmes 22 ezer 365 nézővel. Itt a középpontban egy ápolónő van, aki poénból letölti a Countdown nevezetű applikációt, és azt az üzenetet kapja, hogy 2 napja és 22 órája van hátra. Hát igen, ez sajnos nem túl sok, főleg ha közben rájössz, hogy az app valóban működik.

Eléggé trash szaga volt kicsit a dolognak az elején, de nagyon úgy néz ki, hogy működik a visszaszámlálós film.

 

A Jetikölyök nem sokkal maradt le a harmadik helyről, mivel 21 ezer 890 ember volt rá kíváncsi. Ez már fut egy ideje a tengerentúlon, nálunk viszont mostanra időzítették. A Zombieland: A második lövés nagyon visszaesett a premierek miatt, már csak ötödik 18 ezer 544 mozijeggyel. A zombis komédiától kicsit nagyobb érdeklődést vártak, a kritikusok se húzták le, azonban úgy néz ki az embereknek nincs túl sok kedve hozzá.

 

A top 10 további résztvevői így jönnek sorban: Gemini Man, A Wall Street pillangói, Álomnagyi, Jó srácok, Szörnyen boldog Halloween.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás