promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca alkotói otthagyták a Star Wars-trilógiájukat
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

David Benioff és D.B. Weiss készítette volna az új Star Wars-trilógiát, de otthagyták a projektet.

Úgy tűnik, hogy így kedden egyik Star Wars-os hír követi a másikat. Bár a The Mandalorian új előzetesére lehetett számítani, de az, hogy a Trónok harca írópárosa, D.B. Weiss és David Benioff kiszáll a Star Warsból, azt szerintem senki sem hitte volna. Pedig így van.

A Deadline információ szerint az alkotópárost annyira lekötik a Netflix-es dolgaik, hogy egyelőre nem tudnának a messzi-messzi galaxissal foglalkozni. Ugyebár Benioff és Weiss egy 200 millió dolláros szerződést kötött a Netflix-vel, a következő években nekik készítenek filmeket és sorozatokat.

 

Benioffék Star Wars-trilógiája már egy teljesen új történetet mesélt volna el Skywalker-mentesen. Ez lett volna a Skywalker kora után a következő Csillagok háborúja-film, ami 2022-ben debütált volna, míg a trilógia további epizódjai 2024-re, és 2026-ra voltak időzítve. Ez a hirtelen jött döntés most kicsit megkavarja a dolgokat a premierek körül, az biztos. Az alkotópáros azonban nem végérvényesen távozik a Star Wars Univerzumból. Erről Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke beszélt:

„David Benioff és Dan Weiss hihetetlen történetmesélők. Reméljük, hogy be tudjuk őket venni a kalandba, amikor már nem lesznek annyira elfoglaltak, és tudnak fókuszálni a Star Warsra.”

Szerencsére a Skywalker kora után így sem maradunk Star Wars nélkül, hiszen még ott van Rian Johnson trilógiája és Kevin Feige projektje is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás