promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevin Feige Star Wars-filmet fog készíteni
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha az Ellenállás elbukik, a Bosszúállók zúzhatják szét az Első Rendet.

Mindannyian tudjuk, hogy egy ilyen crossover soha sem valósulhatna meg, nem is szeretnénk. De mindenképpen érdekes, hogy a Marvel Stúdió elnöke, Kevin Feige, aki állítólag nagyon elfoglalt mostanában a Fantasztikus Négyes és az X-menek, az MCU-ba való behozatala miatt, most éppen a LucasFilmmel alkudott meg egy Star Wars-filmmel kapcsolatban.

A Solo: Egy Star Wars-történet orbitális bukása után a Disney és a LucasFilm stratégiát váltott, és elhatározta, hogy a Skywalker Sagat lezáró 9. epizód után ritkábban fognak csordogálni a Csillagok háborúja-filmek. Annyi bizonyos, hogy készül a Trónok harca írópárosának, David Benioff és D.B. Weiss trilógiája, aminek lehetséges debütálási dátumai 2022-re, 2024-re és 2026-ra esnek, továbbá ott van Rian Johnson önálló Star Wars projektje, ami szintén egy trilógia lehet. Most ne menjünk abba bele, hogy mennyire jó ötlet egy olyan rendezőnek a kezébe adni a botkormányt, aki minden idők legmegosztóbb és sokak szerint a leghitványabb Star Was-filmjét készítette el Az utolsó Jedikkel.

Ha jól számolunk, és Johnson is egy trilógiát csinál, akkor az már hat film. Most emellé jön Feige filmje, amivel összesen legalább hét projekt van a LucasFilm asztalán előkészítés alatt. Szóval, egy ideig biztos nem köszönünk el a messzi-messzi galaxistól. A hír hallatán már most felröppentek olyan pletykák, hogy a Disney Feige-t akarja Kathleen Kennedy helyére a LucasFilm élére, erről azonban szó sincs. Már csak azért sem, mert Kennedy-vel 2018-ban hosszabbítottak szerződést, ami további három évre szól. Arról nem is beszélve, hogy a Disney teljesen meg van elégedve a LucasFilm elnökének munkájával. No meg persze Feige sem ér ennyire rá, elég neki a Marvel útját egyengetni.

Arról egyelőre nincs információ, hogy Feige milyen Star Wars-filmet fog készíteni, és hogy mikor érkezhet a mozikba, de ismerve a Marvel Stúdió elnökét és a Csillagok háborúja iránti rajongását, biztosra vehetjük, hogy alázattal fog nyúlni George Lucas világához.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás