promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utoljára láthatjuk Berényi Miklóst a Barátok köztben
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szőke Zoltán jövő héten már nem tér vissza a Mátyás király térre.

Szőke Zoltán 21 év után döntött úgy, hogy elhagyja a Barátok köztöt. Korábban hírt adtunk róla, hogy a színész szerette volna, ha Miklós megjavulna, de az alkotóknak más elképzeléseik voltak a karakterrel kapcsolatban. Szőke Zoltán ezt elégelte meg.

 

Berényi Miklós krimibe illő, erőszakos jelenetek után távozik a sorozatból, péntek este láthatjuk őt utoljára. De feltevődik a kérdés, mi van, ha egy idő után mégis visszahozzák valahogy Mikit? Hiszen nem egyszer láttunk erre példát, legutóbb Ábrahám Edit tért vissza 15 év után, mint Berényi Claudia.

 

Erre azonban nem sok esélyt látni, mivel Miklós börtönbe kerül, ahol a hozzátartozói különféle okok miatt nem látogathatják majd őt.

Ebből következik a másik kérdés: sikeres tud-e maradni a Barátok közt Miklós nélkül?

„Huszonegy év nagy idő, megértjük Szőke Zoltán döntését. Azt azonban nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a Barátok közt eddig sem Berényi Miklósról szólt, hanem a Mátyás király tér lakóinak életéről. Azzal, hogy Miklós eltűnik, a sorozat nem ér véget. Régi és új szereplők is érkeznek, továbbra is rengeteg dráma és izgalom várható, szóval igaz a mondás, hogy nálunk tényleg bármi megtörténhet”

– nyilatkozta a Blikknek a sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter.

Berényi Miklós távozásával már csak öt őstagja marad a sorozatnak: Varga Izabella (Nóra), Várkonyi András (Vili bácsi), Tihanyi-Tóth Csaba (Laci), Rékasi Károly (Zsolt), és Ábrahám Edit (Claudia).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás