promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Barátok közt egyik régi főszereplője
Borítókép:  Origo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő öt év után újra főszereplője lesz a sorozatnak.

Szőke Zoltán távozása megdöbbentette a Barátok közt rajongóit, hiszen Berényi Miklós kiírásával az egyik, ha nem a legfontosabb karakterét veszíti el a sorozat. Ezzel az alkotók is tisztában vannak, ezért mindent megtesznek, hogy ne veszítsék el a nézőket.

 

Ábrahám Edit 15 évig volt az egyik főszereplője a Mátyás király téri cselekménynek, 2014-ben azonban otthagyta a sorozatot. Bár olykor-olykor felbukkant néhány rész erejéig, nem igen játszott fontos szerepet eddig a történetben. A pénteki epizódban azonban végleg visszatér Berényi Claudia karaktere, és újra a Barátok közt egyik kulcsfigurája lesz.

„Magam sem gondoltam volna, hogy ennyire fog hiányozni ez a szerep, de nagyon jó érzés, hogy kellek, hogy szeretnek a nézők. Nagyon jó volt visszatérni – most úgy igazán, és nem csak látogatóba. Természetesen lesz egy s más a kőkemény üzletasszony tarsolyában… Claudia újra a régi, én pedig végre megint kiélhetem magam a szerepben”

– mondta a színésznő a SorozatWikinek.

A napisorozatot már egy ideje késő délután sugározza az RTL Klub, ez a továbbiakban sem fog változni. A Barátok köztet ezután is a 18 órás Híradó előtt láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás