Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tartsd fogva a szörnyet: Antlers előzetes

Tartsd fogva a szörnyet: Antlers előzetes

Zene, Film & Kultúra

Tartsd fogva a szörnyet: Antlers előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.25. 10:30

Független horror érkezik (legalábbis még az elején annak indult), ami bizony nagyon jónak néz ki.

A Fox Searchlightnál gördült be egy olyan horror, amit gyakorlatilag egy streamingszolgáltatónál várnánk. Ami jó jel, hogy a Disney teljesen szabad kezet adott a Fox ennek az elágazásának, de azért, mert nem is nagyon értenek hozzá. Bár az benne van a pakliban, hogy az Antlerst már a felvásárlás előtt elfogadták, de azt nem lehet vitatni, hogy nagyon jónak néz ki.

A lényeg, hogy producerként ott van Guillermo del Toro neve, aki nagyon szereti viszontlátni a művész horrorokat, akár ő, akár más készíti. Scott Cooper rendező most bemutat egy fiút, aki elrejt valamit a világ elől, de az a valami nem a barátságos E.T. lesz.

A lényt etetni kell, de ez nem lesz elég a fogvatartáshoz, mivel elszabadul, aztán elkezdi saját magának keresni az eledelt. Feltűnik még Jesse Plemons is a Breaking Bad-ből, (na meg a Fargo sorozatból) aki sheriffként próbál utánajárni a dolgoknak.

Van az egésznek egy afféle Stranger Things beütése, szóval megéri várni rá. Hogy az állattetemeket dézsmáló szörnyünk mennyire tudja majd megríkatni a közönséget, az majd 2020. április 17-én derül ki.

Borítókép: Fox Searchlight

Legolvasottabb hírek