promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tartsd fogva a szörnyet: Antlers előzetes
Borítókép:  Fox Searchlight
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Független horror érkezik (legalábbis még az elején annak indult), ami bizony nagyon jónak néz ki.

A Fox Searchlightnál gördült be egy olyan horror, amit gyakorlatilag egy streamingszolgáltatónál várnánk. Ami jó jel, hogy a Disney teljesen szabad kezet adott a Fox ennek az elágazásának, de azért, mert nem is nagyon értenek hozzá. Bár az benne van a pakliban, hogy az Antlerst már a felvásárlás előtt elfogadták, de azt nem lehet vitatni, hogy nagyon jónak néz ki.

A lényeg, hogy producerként ott van Guillermo del Toro neve, aki nagyon szereti viszontlátni a művész horrorokat, akár ő, akár más készíti. Scott Cooper rendező most bemutat egy fiút, aki elrejt valamit a világ elől, de az a valami nem a barátságos E.T. lesz.

A lényt etetni kell, de ez nem lesz elég a fogvatartáshoz, mivel elszabadul, aztán elkezdi saját magának keresni az eledelt. Feltűnik még Jesse Plemons is a Breaking Bad-ből, (na meg a Fargo sorozatból) aki sheriffként próbál utánajárni a dolgoknak.

Van az egésznek egy afféle Stranger Things beütése, szóval megéri várni rá. Hogy az állattetemeket dézsmáló szörnyünk mennyire tudja majd megríkatni a közönséget, az majd 2020. április 17-én derül ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás