Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra összeáll Majka és Curtis, közösen koncerteznek a továbbiakban

Zene, Film & Kultúra

TK - 2019.10.24. 19:00

Majka 2018 augusztusának végén dobta ki Curtis közös zenekarukból.

Bő egy évvel ezelőtt országos visszhangott kapott, amikor az egyik szegedi koncerten Majka bejelentette, hogy szakít Curtisszel, aki már évek óta a drog rabja, és ez már a napi munkára is hatással van. Boldog-boldogtalan próbálta megszólaltatni mind a két énekest. Végül Curtis 2019 elején egy hathetes elvonókúrára ment, majd nyár közepén megszületett a kisfia.

Szeptember végén Curtis a NőComment vendégeként elmondta, hogy időnként még vágyik a drogra.

 

Csütörtök reggel Curtis interjút adott az egyik bulvárlapnak, amiben arról beszélt, hogy napi szintű kapcsolatban van Majkával.

 

Délután pedig ugyabban az időpontban Majka és Curtis Facebook- és Instagram-oldalain az alábbi közlemény jelent meg:

„A dolgok változnak....
Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt, hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!!
Fontosnak érezzük azt is, hogy a rajongók ne érezzék úgy,hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy »újraegyütt« eseményt hozunk létre (amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad.
Tsok mindenkinek!
Majka és Curtis”

Borítókép: 444.hu

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
Mit keres Drakula szobra Budapesten?