promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra összeáll Majka és Curtis, közösen koncerteznek a továbbiakban
Borítókép:  444.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka 2018 augusztusának végén dobta ki Curtis közös zenekarukból.

Bő egy évvel ezelőtt országos visszhangott kapott, amikor az egyik szegedi koncerten Majka bejelentette, hogy szakít Curtisszel, aki már évek óta a drog rabja, és ez már a napi munkára is hatással van. Boldog-boldogtalan próbálta megszólaltatni mind a két énekest. Végül Curtis 2019 elején egy hathetes elvonókúrára ment, majd nyár közepén megszületett a kisfia.

Szeptember végén Curtis a NőComment vendégeként elmondta, hogy időnként még vágyik a drogra.

 

Csütörtök reggel Curtis interjút adott az egyik bulvárlapnak, amiben arról beszélt, hogy napi szintű kapcsolatban van Majkával.

 

Délután pedig ugyabban az időpontban Majka és Curtis Facebook- és Instagram-oldalain az alábbi közlemény jelent meg:

„A dolgok változnak....
Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közelkerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt, hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!!
Fontosnak érezzük azt is, hogy a rajongók ne érezzék úgy,hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy »újraegyütt« eseményt hozunk létre (amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő,és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad.
Tsok mindenkinek!
Majka és Curtis”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás