promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis kórházba megy: Trauma center előzetes
Borítókép:  Lionsgate
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mikuláskor érkezik Willis friss akció-thrillere. 

A színész rajongói, akik között én is ott vagyok, tudják jól, hogy képes bevállalni ritka pocsék és unalmas filmeket is. Amit a legjobban várok tőle mostanság, az az Árva Brooklyn, amiben bár csak mellékszerepet játszik, de Edward Norton legfrissebb rendezése nagyon jónak néz ki.

A Trauma center első ránézésre inkább tűnik egy afféle B-kategóriás Willis mókának. Bár a feszültség megvan a trailerben, mert hát kihalt kórház éjszaka, és menekülés, de ennél többet nem igazán éreztem benne.

A történet szerint megölik Willis társát, és a gyilkosság egyetlen szemtanúja a Nicky Whelan által eljátszott karakter lesz. Nos, már itt meg kell említeni, hogy az ausztrál színésznő sosem volt ott a top nevek között, és az előzetesből ki is derül miért.

A nő kórházba kerül, azonban a rosszfiúk már jönnek, hogy eltegyék láb alól. A helyszínnek van egy afféle horroros beütése, de nem kell mitől tartanunk, mert érkezik Bruce, aki a hölgy segítségére siet.

A december 6-án érkező akció-thrillerben két pozitív dolog van: a tökéletes helyszínválasztás, na meg Bruce Willis, a többi azonban úgy néz ki nagyon felejtős lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás