Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Oscar-díjas zeneszerző csatlakozott a Robert Pattinson-féle Batmanhez

Oscar-díjas zeneszerző csatlakozott a Robert Pattinson-féle Batmanhez

Zene, Film & Kultúra

Oscar-díjas zeneszerző csatlakozott a Robert Pattinson-féle Batmanhez

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2019.10.23. 13:13

Nem akármilyen zenei aláfestés várható Matt Reeves filmjéhez.

Szépen alakul a The Batman szereplő- és alkotógárdája. Legutóbb hírt adtunk róla, hogy Paul Dano csatlakozott a projekthez, aki Rébuszt fogja alakítani.

 

Ha Jonah Hill nem utasította volna vissza a lehetőséget, akkor akár már meglenne a Denevérember mindkét ellenfele, hiszen több mint valószínű, hogy Hill játszotta volna Pingvint. Ez a szék azonban még üresen áll. Akit viszont nem kell tovább keresni, az Macskanő, akit Zoe Kravitz alakít majd a filmben.

 

A most berobbant hír viszont már nem egy újabb szereplőről, hanem az alkotógárda egyik nagyon fontos tagjáról rántotta le a leplet, ugyanis megvan, hogy melyik zeneszerző felel majd a film zenei aláfestéséért. A feladatra az Oscar-díjas Michael Giacchinot kérték fel, aki már olyan filmeknek szerzett zenét, mint a Coco, a L'ecsó, a Zsivány Egyes, vagy a Tom Holland-féle Pókember-filmek.

Batmannek már nem egy híres zeneszerző komponált felejthetetlen témát. Elég csak Hans Zimmerre gondolni, aki az egyik kedvenc zeneszerzőm, de ha Batmanről van szó, akkor nálam egyértelműen Danny Elfman verziója a favorit.

Borítókép: Screenrant

Legolvasottabb hírek