promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oscar-díjas zeneszerző csatlakozott a Robert Pattinson-féle Batmanhez
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akármilyen zenei aláfestés várható Matt Reeves filmjéhez.

Szépen alakul a The Batman szereplő- és alkotógárdája. Legutóbb hírt adtunk róla, hogy Paul Dano csatlakozott a projekthez, aki Rébuszt fogja alakítani.

 

Ha Jonah Hill nem utasította volna vissza a lehetőséget, akkor akár már meglenne a Denevérember mindkét ellenfele, hiszen több mint valószínű, hogy Hill játszotta volna Pingvint. Ez a szék azonban még üresen áll. Akit viszont nem kell tovább keresni, az Macskanő, akit Zoe Kravitz alakít majd a filmben.

 

A most berobbant hír viszont már nem egy újabb szereplőről, hanem az alkotógárda egyik nagyon fontos tagjáról rántotta le a leplet, ugyanis megvan, hogy melyik zeneszerző felel majd a film zenei aláfestéséért. A feladatra az Oscar-díjas Michael Giacchinot kérték fel, aki már olyan filmeknek szerzett zenét, mint a Coco, a L'ecsó, a Zsivány Egyes, vagy a Tom Holland-féle Pókember-filmek.

Batmannek már nem egy híres zeneszerző komponált felejthetetlen témát. Elég csak Hans Zimmerre gondolni, aki az egyik kedvenc zeneszerzőm, de ha Batmanről van szó, akkor nálam egyértelműen Danny Elfman verziója a favorit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás