Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Befutott a Star Wars: Skywalker kora utolsó, elképesztő előzetese

Befutott a Star Wars: Skywalker kora utolsó, elképesztő előzetese

Zene, Film & Kultúra

Befutott a Star Wars: Skywalker kora utolsó, elképesztő előzetese

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:03

Brutális és rendkívül látványos Star Wars előzetesre ébredtünk. Rögtön feliratosan mutatjuk Nektek.

A Disney új Star Wars-filmjei, főleg a Skywalker-vonalat követő 7. és 8. epizód alaposan megosztotta a rajongókat, és sokan az eddigi leghitványabb Csillagok háborúja filmeknek tartják őket. Tegyük félre egy kicsit a gyűlölködést, és gondoljunk bele, hogy milyen fontos filmtörténeti esemény lesz a Skywalker kora bemutatása.

 

1977-ben került mozikba a legelső Star Wars-film, ami kronológiailag a negyedik rész. Ha most a Solot és a Zsivány egyest nem számítjuk, a 9. epizóddal együtt elkészült összesen 9 Star Wars-film és három trilógia, ami a Skywalkerek történetét meséli el. A Skywalker kora fog pontot tenni erre az évtizedeken át tartó történetre, lezárul egy korszak, egy 42 éves korszak a Star Wars életében. Úgy gondolom, hogy minden rajongónak fontos lesz ez a film, még ha nem is tetszett nekik az előző két rész.

Én jobban várom a Skywalker korát, mint a karácsonyt, és ezután az előzetes után, ami kedd hajnalban jött ki, még jobban kíváncsi vagyok arra, hogy J.J. Abramsék mit alkottak. Nem akarok semmit előre lelőni, és nem is szaporítom inkább a szót. Nézzétek meg, mert egyszerűen lenyűgöző és elképesztően látványos lett ez a trailer!

 

És kaptunk egy vadonatúj posztert is hozzá:

Borítókép: IMDb