promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rian Johnson máris reagált az új Star Wars előzetesre
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utolsó Jedik rendezője a Twitteren osztotta meg véleményét.

Rian Johnson elmondhatja magáról, hogy elkészítette minden idők legmegosztóbb Star Wars-filmjét. Az utolsó Jediket vagy imádta a közönség, vagy a legborzalmasabb epizódnak titulálta. Természetesen, ahogy az manapság nagy divat, ez ellen is petíció indult, a feldühödött rajongók követelték Rian Johnson filmjének eltörlését és újraforgatását.

A Disney és a Lucasfilm látszólag meg volt elégedve Johnson munkájával, a rendező ugyanis elkészítheti saját Star Wars trilógiáját, ami már nem a Skywalkerekhez fog kapcsolódni, hiszen a decemberben érkező 9. rész egyszer és mindenkorra lezárja ezt a történetet.

Magyar idő szerint valamikor a hajnali órákban futott be a Skywalker kora utolsó előzetese, ami egészen látványos és elképesztő.

 

A trailert már Rian Johnson is látta, és rögtön meg is osztotta tömör, ám elég beszédes véleményét a látottakkal kapcsolatban.

„Úristen, imádom a Star Warst.”

 

Mi mást is mondhatott volna, hiszen a rendező híres arról, hogy hatalmas Star Wars fanatikus. Bár elmondása szerint gyerekként még nem szerette A Birodalom visszavágot, amit viszont a legtöbben az eddigi legjobb Csillagok háborúja filmnek tartanak. Aztán lehet, hogy a Skywalker kora lesz az új kedvenc. Decemberben kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás