promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesz Nyúl Péter 2, és előzetes is van hozzá
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sony megörült az első rész bevételeinek, így ezért érkezhet a második rész.

Továbbra is merénylet az egész a Péter névvel szemben, de szerintem a nyuszik se büszkék az első részre, azonban ettől függetlenül a közönség nagyobb részének bejött. Az 50 millióból összerakott alkotás 351 millió dollárt hozott a konyhára, szóval a Sony most elhozza a közönségnek a Nyúl Péter 2-őt.

James Corden visszatér a bajkeverő nyúl hangjaként, és olyanok csatlakoznak hozzá, mint Margot Robbie, Daisy Ridley, vagy Elizabeth Debicki. A rendezői székbe ugyanúgy Will Gluck ült be, mint az első résznél, szóval hasonló színvonalra lehet számítani.

Ha Péter esküvős karaterúgása valóban megtörténne, akkor még lehet be is vállalnám az egészet trash alkotásként. A nyuszinak azzal a személlyel kellene békében együtt élnie (szerencsétlen Domhnall Gleeson), akivel az előző részben ellenfelek voltak, így inkább elhagyja a kertet és beleveti magát a városi életbe, de ahogy látni fogjuk, most is csak bajt fog keverni.

A Nyúl Péter 2 stílusosan húsvét előtt fog debütálni. Ha nem csoki, hanem CGI nyuszikra vágyunk, akkor 2020. április 8-án tudunk rá beülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás