promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dragulics elvtárs: vért ad Borbély Alexandra, Nagy Ervin, és Thuróczy Szabolcs is
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Add a véred Drakulicsért!

„Aki jó fej, ad vért a sajátjából azoknak, akiknek nagy szükségük van rá”

– üzenik a Drakulics elvtárs című új magyar retró-vámpír-vígjáték alkotói a moziba járóknak.

A '70-es évekbeli Magyarországra látogató vámpír és a nyomába eredő titkosszolgálati ügynökök vérbő történetének bemutatója előtt nem sokkal a film alkotói a Magyar Vöröskereszt segítségével két véradást is szerveznek Budapesten.

Az első alkalomra október 24-én, csütörtökön 14 és 19 óra között kerül sor a Corvin moziban, ahol az is egyértelművé válik, hogy a jó színész vérét adja a szerepért: a film főszereplői ugyanis jó példával járnak elöl, és maguk is részt vesznek a véradásban. Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Borbély Alexandra és Thuróczy Szabolcs is ott lesz az eseményen.

A második véradást a Cinema City Arénában szervezik október 31-ére, a film bemutatójának napjára: a halloweeni véradás 13 órakor kezdődik és 19 óráig tart.

A Drakulics elvtárs alkotói tudják, hogy egy véradással három életet lehet megmenteni, ezért várják a 18 és 65 év közötti önkénteseket, akik személyi igazolványuk, lakcím és TAJ kártyájuk felmutatásával tudnak vért adni. Ráadásul az első 20 véradó ajándékot is kap.

A véradással kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható a www.veradas.hu vagy a www.voroskereszt.hu oldalakon, de fellehető az események részleteivel együtt a Drakulics elvtárs Facebook oldalán is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás