promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel szuperkatona lesz: Bloodshot előzetes
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki a Sony tökéletesen fogja filmre vinni a képregényt.

A Halálos iramban franchise egyik fő karaktere most ismét szeretett volna valami mást csinálni, és ehhez remekül illik a Bloodshot főszerepe. Ray Garrisont megformálása hozhat olyan kultikus rajongást, mint amikor az akciósztár Riddicket játszotta a Pitch Black-ben. Ugyebár ott is igen szépen el tudta hagyni a komfortzónáját, bár mivel szuperkatona lesz, túl sok arcjátékra ismét nem lesz szüksége.

A főhőst visszahozzák a halálból, és nanotechnológiával erősebbé, valamint gyakorlatilag sérthetetlenné teszik. Aki ismeri a Deus ex-et, az érezhet a képregény sztorijában is egy kis beütést benne. Igen ám, csak itt a Rising Spirit Technologies manipulálni fogja Ray Garrison, azaz Bloodshot tudatát, hogy kegyetlen gyilkológépként használják fel a saját céljaikra.

A nagy manipulátort, és a cég fejesét Guy Pearce alakítja, aki nem is sejti, hogy mit szabadít rá a világra. Ahogy látni fogjuk, a Bloodshotnak még egy fejlövés sem nagyon fog megkottyanni. Ezeket a jeleneteket nézve valószínű, hogy korhatárosnak szánják az alkotást, ami nem is baj.

A rendezői széket Dave Wilson foglalta be, akinek ez lesz az első filmje, mivel eddig csak vizuális effektekkel foglalkozott. Hát, a Bloodshot tele is lesz velük, és tényleg nem néznek ki rossznak.

A film 2020. február 20-án debütál majd nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás