Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vin Diesel szuperkatona lesz: Bloodshot előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.21. 19:00

Úgy néz ki a Sony tökéletesen fogja filmre vinni a képregényt.

A Halálos iramban franchise egyik fő karaktere most ismét szeretett volna valami mást csinálni, és ehhez remekül illik a Bloodshot főszerepe. Ray Garrisont megformálása hozhat olyan kultikus rajongást, mint amikor az akciósztár Riddicket játszotta a Pitch Black-ben. Ugyebár ott is igen szépen el tudta hagyni a komfortzónáját, bár mivel szuperkatona lesz, túl sok arcjátékra ismét nem lesz szüksége.

A főhőst visszahozzák a halálból, és nanotechnológiával erősebbé, valamint gyakorlatilag sérthetetlenné teszik. Aki ismeri a Deus ex-et, az érezhet a képregény sztorijában is egy kis beütést benne. Igen ám, csak itt a Rising Spirit Technologies manipulálni fogja Ray Garrison, azaz Bloodshot tudatát, hogy kegyetlen gyilkológépként használják fel a saját céljaikra.

A nagy manipulátort, és a cég fejesét Guy Pearce alakítja, aki nem is sejti, hogy mit szabadít rá a világra. Ahogy látni fogjuk, a Bloodshotnak még egy fejlövés sem nagyon fog megkottyanni. Ezeket a jeleneteket nézve valószínű, hogy korhatárosnak szánják az alkotást, ami nem is baj.

A rendezői széket Dave Wilson foglalta be, akinek ez lesz az első filmje, mivel eddig csak vizuális effektekkel foglalkozott. Hát, a Bloodshot tele is lesz velük, és tényleg nem néznek ki rossznak.

A film 2020. február 20-án debütál majd nálunk.

Borítókép: Sony Pictures

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
Mit keres Drakula szobra Budapesten?