Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szexuális erőszak, videó, internet: Európában is bemutatják az új magyar filmet

Szexuális erőszak, videó, internet: Európában is bemutatják az új magyar filmet

Zene, Film & Kultúra

Szexuális erőszak, videó, internet: Európában is bemutatják az új magyar filmet

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 16:16

Hartung Attila első nagyjátékfilmje több A kategóriás nemzetközi filmfesztiválon is szerepel majd.

A rendező a Z generáció kultfilmjeként emlegetett első nagyjátékfilmje a november 5-én kezdődő cottbusi fesztivál versenyprogramjában lesz először külföldön látható, majd Kijevben tűzik műsorra a V4-es filmnapokon.

November 15-én kezdődik Észak-Európa nagyszabású, mintegy 250 filmet felvonultató nemzetközi fesztiválja Tallinnban Fekete éjszakák címmel. A 2014 óta a nemzetközi produceri szövetség által A kategóriával minősített rendezvény a tizenöt fesztivál egyike a nagy presztízsű berlini, cannes-i, locarnói és velencei szemlékkel együtt. A tallinni fesztivál szervezői bejelentették, hogy az idei programba meghívást kapott a Just Film című válogatásba A FOMO – Megosztod, és uralkodsz című alkotás.

A 90 perces film történetében a tizennyolc éves gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. Egy eldurvult házibuliban Gergő megerőszakolja Lillát, a részegségtől magatehetetlen iskolatársát, közben az egészet videóra veszi. A felvételek felkerülnek az internetre, ezért Lilla szégyenében elszökik otthonról.

Hartung Attila első mozifilmje a Filmteam gyártásában, a Magyar Nemzeti Filmalap Inkubátor Programjának gyártási támogatásával készült. A FOMO – Megosztod, és uralkodsz országszerte már október 10. óta látható a mozikban.

Borítókép: port.hu