promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb horror feldolgozás érkezik: The Turning előzetes
Borítókép:  Patrick Redmond - Universal Pictures and DreamWorks Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szereplőgárda jó, az előzetes meg éppen elég ijesztő, szóval jöhet! 

Na jó, bevallom, a végén felnevettem, mert amikor megjelenik egy ilyen kéz magában, akkor nekem mindig Izé jut eszembe az Adams Familyből. Szegény Mackenzie Davis azonban halálra rémül érhető módon. A színésznőt az elején fel sem akartam ismerni, pedig a Terminátor-rajongók már kívülről vágják az arcát. Ő fogja majd a Sötét végzetben Gracet, az emberi-gép hibridet játszani. Itt egy dadust alakít, aki egy olyan házba téved, ahova nagyon nem kellene.

A történet sokak számára ismerős lehet, mivel Henry James kultikus regényéből készült. „A csavar fordul egyet” című könyv sok alkotást inspirált, de volt egy teljes angol feldolgozása is még 2009-ben. Ha nem emlékeztek rá, az jó, mert oltári pocsék.

A The Turning azonban jónak néz ki. Brooklyn Prince ijesztő, Finn Wolfhard meg főleg. Ő már megszokta a horror műfajt, mivel a Stranger Thingsben, na meg az Az-ban is kulcsszereplő. Nem is láttam még ilyen gonoszul dobolni senkit.

Az eredeti sztorin muszáj volt modernizálni kicsit, mert az alapregény az 1900-as évek elején játszódik, de így is elég nyomasztó lesz.

A The Turning 2020. január 24-én debütál majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás