Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvan a Robert Pattinson-féle Batman Rébusza

Megvan a Robert Pattinson-féle Batman Rébusza

Zene, Film & Kultúra

Megvan a Robert Pattinson-féle Batman Rébusza

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:15

Az egyik főgonoszt elvesztettük, de rögtön kaptunk helyette egy újat.

Annyira biztosra mondták anno, hogy Jonah Hill benne lesz az új Batmanben, hogy mindenki készpénznek vette a dolgot, főleg mivel maga a színész sem cáfolta a híreszteléseket. Később kiderül mi volt a baj, mivel jelenleg csak annyit tudunk, hogy Hill visszamondta a szerepet, aki Pingvint alakította volna.

 

Anno Hillel együtt jelentették be, hogy Jeffrey Wright lesz Gordon felügyelő. Mivel ezt nem cáfolták eddig, így ő biztosnak tűnik. Aki szintén biztos, az Zoe Kravitz, aki az új Macskanő lesz. Ezt is kipipálhatjuk, de most már a sok jóságos arc mellé kell egy gonosz is, ha már Jonah Hill kiszállt a mókából.

 

Szerintem tökéletes választás lett Rébusz szerepére Paul Dano, aki már fiatalon is szenzációsan játszott a Vérző olajban, vagy a Fogságban című filmben. Még mindig csak 35 éves, és rém tehetséges. Nem kételkedem egy cseppet sem abban, hogy Matt Reeves Batmanjében is hozni fogja a formáját, ami nagyot dobhat a karrierjén. Rá is jellemző, hogy nem szokott bevállalni blockbuster filmeket, de egy Batman mindig kuriózumnak számít.

Rébuszt anno Jim Carrey alakította a Mindörökké Batmanben, de most itt egy sötét világba merészkedünk. Az egész alkotás noir-hangulatú lesz, amiben előtérbe kerül a főhős nyomozó készsége, amit mostanság mindig háttérbe szorítottak. Pedig Batman bizony jó nyomozó.

Készüljünk, mert Reeves több főgonoszt ígért, szóval valakit még biztosan kapnunk kell. Ha nem jön közbe semmi, akkor a The Batman premierje 2021. június 25-ére van kiírva.

Borítókép: VALERIE MACON / AFP