promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem csak Mészárszékkel kell megküzdenie Venomnak
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új ellenséget kapott a Venom második része.

A Venom végén kaptunk egy jelenetet, amiben megjelenik Pókember egyik nagy ellensége, Carnage, azaz Mészárszék. A karakter, Cletus Kasady sorozatgyilkos, aki később egyesül majd a szimbiótával. Kasady gyűlölete és őrülete nagyon veszélyes ellenféllé teszi őt akár Venom, akár Pókember áll vele szemben, mivel mindkettőjüktől erősebb.

Rendes filmben még most fogunk vele először találkozni, és az is jó hír, amit film operatőre, Robert Richardson kotyogott el a Collidernek anno, hogy Woody Harrelson fogja eljátszani a második részben is a főellenséget.

„Gyakorlatilag azonnal igent mondtam Andynek (Andy Serkis, a film rendezője – szerk.), mert ez az alkotás nagyot fog ütni. A kiváló főszereplő mellett ott lesz Woody Harrelson is, akinek zseniális belépője lesz”

– mesélte Richardson, aki olyan filmeken dolgozott, mint mondjuk a Casino, vagy a Viharsziget.

Most több mozis portál, köztük a Deadline is arról cikkez, hogy nem csak Mészárszékkel kell megküzdenie Venomnak, hanem Frances Barrison-nal is, akit a hazai képregényekben Sikolynak neveznek.

A nő nagyon labilis, sok gyerekkori traumája volt. Felnőttkorára drogkereskedő lesz, majd kap egy fejlövést, ami után mutáns képességekre tesz szert. A képregényben Mészárszékkel is összekavar, és szerelmes lesz belé, szóval nem véletlen, hogy őt vették elő. Amúgy erős mutáns, tud repülni, és sugarat is lőni a kezéből. Sötét képességei közé tartozik, hogy tudja befolyásolni az emberek elméjét, így manipulálni őket és erőszakossá tenni.

Most már kíváncsian várjuk, hogy ki fogja őt eljátszani. A második részre amúgy állítólag visszatér Michelle Williams is.

A film 2020 októberében debütálhat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás