Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Életmentő műtétet hajtottak végre az Ismerős Arcok frontemberén

Életmentő műtétet hajtottak végre az Ismerős Arcok frontemberén

Zene, Film & Kultúra

Életmentő műtétet hajtottak végre az Ismerős Arcok frontemberén

Zene, Film & Kultúra

TK - 2019.10.16. 09:20

Nyerges Attila még október 9-én szenvedett könnyebb sérüléssel járó balesetet.

Az idén ünnepli 50. születésnapját Nyerges Attila, és az Ismerős Arcokat pedig immár 20 éve alapította.

 

A zenekar frontembere azonban néhány napja könnyebb sérüléssel járó balesetet szenvedett. A kezdeti javulás után hétfőn életmentő műtétet hajtottak végre Nyerges Attilán – erről olvashatunk az együttes Facebook-oldalán.

„Kedves Barátaink, tisztelt érdeklődök!
Sajnálattal értesítünk benneteket arról, hogy Nyerges Attila a múlt heti közlekedési balesete kapcsán – a kezdeti javulás ellenére – hétfőn életmentő orvosi beavatkozáson esett át. A műtét jól sikerült, az orvosok tájékoztatása alapján kb. 1 hónap gyógyulási idő és pihenő vár rá.
A zenekar ebben a kritikus helyzetben is fontosnak tartja a vállalt kötelezettségeit és Attilával egyetértésben – a Nyerges 50 születésnapi koncertet kivéve – az októberi időpontokra meghirdetett felkéréseknek igyekszik eleget tenni.
Bízunk Attila mielőbbi felgyógyulásában és visszatérésében, mivel kizárólag vele teljes az Ismerős Arcok közössége és sok fellépés vár ránk az év hátralévő időszakában.
Kérünk benneteket, hogy jókívánságaitokkal, valamint az Ismerős Arcok nagy családjára jellemző határtalan szeretettel segítsétek Attila mielőbbi gyógyulását és visszatérését, valamint a zenekar törekvéseit.
Az október 19-re tervezett Barba Negra Music Club-os koncertet új időpontban, 2019. december 15-én pótoljuk. A megváltott belépők érvényesek, vagy a vásárlás helyén visszaválthatók 2019. október 31-ig.”

Borítókép: Nyerges Attila. Forrás: Magyar Nemzet

Legolvasottabb hírek