promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Családi móka lesz az Amerikába jöttem 2
Borítókép:  Paramount
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddie Murphy fél egy kicsit a korhatár besorolástól, így lazábbra veszik a poénokat.

Több helyen is azt olvastam, hogy az Amerikába jöttem korhatáros volt. Nos, nem találtam erről infót, de maximum PG-13-as lehetett, szóval: 13 év alatti gyermekek számára szülői felügyelet ajánlott. Ez nálunk a 12 éven aluliak számára nem ajánlott kategória. Az 1988-as első részben voltak felnőtt poénok, de szerintem nem lépett át vele semmilyen határt az alkotás. Emlegetnek R-besorolást, hogy azzal jelent meg anno, de gondolom az akkori időben szigorúbb volt a szabályozás.

Na, az október 25-én a Netflixre érkező A nevem Dolemite tényleg R-besorolást kapott, amiben Murphy nem is fogja majd vissza magát. A film Rudy Ray Moore igaz történetét meséli el. Azért is gondolhatták sokan, hogy a színész az Amerikába jöttem második részével is oda akar csapni, de a Cinema Blendnek lenyilatkozta, hogy nagyon nem.

Murphy az Életfogytig óta nem csinált korhatáros komédiát, amiben Martin Lawrence-szel játszik együtt. Az is egy zseniális film, és remélhetőleg A nevem Dolemite is az lesz.

Az Amerikába jöttem PG-13-as lesz, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne szórakoztató, max nem fogják benne tisztogatni a királyi hímveszőt.

A filmbe amúgy érkeznek a nagy visszatérők, mint Shari Headley, James Earl Jones, és Arsenio Hall is. Őket látva biztosan nem lesz panaszunk, és hozzájuk még olyan nevek csatlakoznak, mint Wesley Snipes vagy Tracy Morgan. Előbbi amúgy A nevem Dolemite-ban is szerepelni fog.

Az Amerikába jöttem 2 december 18-án érkezik, ha nem lesz valami oka a stúdiónak csúsztatni. Aki amúgy Murphy szókimondó énjére vágyik, annak van azért jó hírem, mert a színész hamarosan újra beleveti magát a stand-up comedy műfajába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás