Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csajos klippremierek: Charli XCX és a többiek

Csajos klippremierek: Charli XCX és a többiek

Zene, Film & Kultúra

Csajos klippremierek: Charli XCX és a többiek

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:11

Charlotte Emma Aitchisonhoz, vagyis Charli XCX-hez csatlakozik még Melanie Martinez és Ella Henderson.

Charli XCX – White Mercedes

A „White Mercedes” által jobban megismerhetjük kicsit az előadó lelki világát, és az alapból pop dal tényleg mély szöveget kapott. Charlotte korábban azt nyilatkozta az amerikai „The Tonight Show”-ban, hogy a „Charli” lett a legszemélyesebb albuma, amin ez a track is található. Egyértelmű volt, hogy fog kapni egy klipet, ami már be is gördült.

Melanie Martinez – Wheels On the Bus

A klasszikus amerikai iskolabusz feelinget szürreális horrorfilmes effektekkel megspékelve hozta el új videójában Melanie Martinez. A népszerű fiatal énekesnőtől már megszokhattuk az extrém dolgokat, sőt, rajongói épp ezekbe a stílusú klipekbe szerettek bele. A Billie Eilish stílust többen is jól tudják kihasználni, és Martinez ebbe beletartozik.

Az énekesnőnek szeptemberben jelent meg „K-12” című új lemeze, ehhez pedig készült egy 90 perces film is, amit Magyarországon forgattak. Most azonban jöjjön a Wheels On the Bus!

Ella Henderson – Young

A brit X-Factror egykori versenyzőjének EP-je november 8-án lát majd napvilágot. Ella addig is csepegteti a slágereket az izgatott rajongóknak. Az album címadó dala, a „Glorious” már meghódította a Spotify-t és a Youtube-ot, most pedig megjelent a második izgalmas szerzeménye, a „Young”.

Az énekesnő még csak 23 éves, és mindössze 18 volt, mikor berobbant a köztudatba első slágerével, a „Ghost8-tal. Új dalában pedig épp erről, azaz a fiatalságáról, és küzdelmeiről mesél. Ehhez még a teljes klip nem érkezett meg, de hamarosan megkapjuk majd azt is.

Borítókép: Charli XCX offical