promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert De Niro is beleszállt kicsit a Marvelbe
Borítókép:  DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár neki inkább a technológia csípi a szemét.

Nem rég Martin Scorsese mondta el a véleményét a Marvelről, aki szerint ezek az alkotások nem is filmek, inkább vidámparkhoz hasonlítaná őket. Valamilyen szinten igaza van, de mint elmondtam anno, ezekre a blockbusterekre is szüksége van az iparnak. A közepes költségvetésű történetközpontú filmek nem tűnnek el, mivel a streamingszogáltatók csapnak le rájuk.

 

A The Irishman is a Netflixen fog debütálni néhány mozi kivételével, bár nem árt eldönteni, hogy végig tudjuk-e ülni, mivel ez lesz Scorsese leghosszabb filmje: 210 perces lett a műsorideje. Bár közepes költségvetésűnek nem nevezném, mivel a 160 millió dollárt tapsoltak el rá. Ez azért is jött ki így, mivel a színészeket digitálisan meg kellett fiatalítani.

De Niro is így járt, akit a Londoni Filmfesztiválon faggatták arról, hogy mennyire korlátozta ez a fiatalitósdi a karakter eljátszásában.

„A technológia mindig fejlődni fog, azonban nem tud más dolgokat megváltoztatni. Már itt is olyan szintig jutott, hogy ez már nem egy ember, nem egy személy. Más fajta szórakoztatáshoz vezet ez, mint a képregényfilmek, mint a Marvel. Képregénykarakterek, rajzfilmes dolgok.”

A színész ugyebár bevállalt egy képregényfilmet, de a Joker teljesen elhatárolódik a CGI hatástól, és a színészek, valamint a dráma, a sztori van előtérbe helyezve. Robert De Niro nem mondanám, hogy régimódi lenne ebben, egyszerűen csak azt akarja, hogy ne a technológia legyen a főszereplő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás