promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Joker-maszkos nő támadott meg baltával két embert
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A történtek miatt a Joker filmet okolják.

Pár napja írtam arról, hogy egy ittas férfi miatt tört ki a pánik a Joker egyik vetítésén, mert az mindig üdvrivalgásban tört ki, ha valaki meghalt.

 

Mindeközben az amerikai Minneapolisban egy 19 éves nőt tartóztattak le, mert Joker-maszkban, baltával a kezében megrongálta egy autó ablakait és tükreit. A szemtanúk szerint a nő közben folyamatosan azt üvöltözte, hogy:

„Én vagyok a legszörnyűbb rémálmotok!”

Kettő szemtanú ezt egészen közelről nézte végig, ugyanis ők ültek a megrongált autó hátsó ülésén, nyilván nekik is szólt a rémálmos üzenet. Azt nem tudni, hogy milyen kapcsolat van a két személy és a bűncselekményt elkövető nő között, vagy van-e egyáltalán kapcsolat köztük. A harmadikk szemtanúnak hála, hogy nem történt nagyobb baj. Ugyanis ő beszélte rá a nőt, hogy hagyja abba.

Börtönbüntetés ezért biztos nem jár majd neki, de 1 000 dolláros kártérítést kell fizetnie.

Sokan nekimennek a Joker filmnek, hogy túl erőszakos, és ezért az esetért is a filmet okolják. Már mondtam, mindig vannak flepnisek, akik bizonyos dolgok miatt képesek bekattanni. De még mindig úgy gondolom, hogy ehhez nem kell egy Joker-film. Ha egy hatszor ennyire erőszakos filmet vetítenének a mozik, senki sem problémázna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás