Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Billy Porter lesz az új Hamupipőkében a jó tündér

Billy Porter lesz az új Hamupipőkében a jó tündér

Zene, Film & Kultúra

Billy Porter lesz az új Hamupipőkében a jó tündér

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 08:08

A Sony égisze alatt készülő film az eredeti történetet dolgozza fel, a mai korba ültetve.

Eddig teljesen elkerülte a figyelmemet ez a projekt, pedig már hónapok ezelőtt bejelentették, hogy a Sony egy Hamupipőke-filmen dolgozik, ami megőrzi az eredeti mese történetét, de a mai korba fogja ültetni.

A filmet az a Kay Cannon fogja rendezni, aki már a Szűzőrséget is dirigálta, emellett ő írta a Tökéletes hang című filmek forgatókönyvét. Mondjuk a hölgyről el kell mondani, hogy leginkább forgatókönyvíróként ismert, és az említett film az egyetlen eddigi rendezése. Szóval nem nevezhető tapasztalt rókának sem a rendezés, sem a musicalfilmek terén. Mert a Hamupipőke egy musicalfilm lesz.

Éppen ezért a címszerepre egy olyan színésznőt kellett találni, akinek van hangja. Így esett a választás Camila Cabellora, a Fifth Harmony zenekar egykori tagjára. Őszinte leszek, ő sem egy acélos figurája a projektnek. A hang megvan, kétségtelen. Meghallgattam tőle egy számot. De életében nem játszott még filmben, csupán csak videoklippekben.

És érkezett egy friss bejelentés is: az idén Emmy-díjjal jutalmazott, nyíltan meleg színész, Billy Porter is csatlakozott a stábhoz, és nem mást fog alakítani, mint a jó tündért, akinek a segítségével Hamupipőke el tud menni a bálba.

Hát... én nem érzek késztetést arra, hogy megnézzem majd ezt a filmet. Őszintén szólva nem értem, hogy mi szükségünk van erre, de nem akarok előítéletes lenni. Azt kívánom, hogy ne legyen igazam. De kasszasiker biztos nem lesz az új Hamupipőke, aminek még kitűzött premierdátuma sincsen.

Borítókép: Nicholas Hunt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP