Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lara Fabian mégsem koncertezik nálunk novemberben

Lara Fabian mégsem koncertezik nálunk novemberben

Zene, Film & Kultúra

Lara Fabian mégsem koncertezik nálunk novemberben

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2019.10.11. 08:30

Azonban 2020 májusában már meglátogatna minket.

A kanadai énekesnő első, cím nélküli albuma 1991-ben jelent meg, az áttörést nyolc évvel későbbi, Lara Fabian című lemeze hozta meg, amelyen Patrick Leonard is szerzőtársa volt, aki akkor már például Madonnával, később pedig Leonard Cohennel is együtt dolgozott. Az albumról az I Will Love Again hetekig vezette a slágerlistákat, de az Adagio, a Love By Grace és a Broken Vow is népszerű lett.

Larát nálunk is imádják, és már készült volna mindenki a november 5-ei koncertjére, ez azonban elmarad. Ehhez a francia The Voice műsornak van köze, aminek a felvételi időpontjai megváltoztak, így az énekesnő kénytelen az eredetileg novemberre tervezett kelet-európai koncertjeit más időpontban megtartani.

A budapesti show 2020. május 28-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek persze továbbra is kaphatók, csak az időpont változott.

Akik már megvették a novemberi jegyet, azoknak egyáltalán nincs teendőjük, hiszen ezek a jegyek ugyanúgy érvényesek a májusi koncertre is. Akkor azonban van teendőjük, ha a május 28-a semmiféleképpen nem jó nekik, mert akkor december 5-ig tudják visszaváltani a belépőjüket.

Lara Fabian, valamint menedzsmentje elnézést kér mindenkitől az okozott kellemetlenségekért, de hát a tévés műsort, amihez Fabiant szerződés köti nem igazán tudják befolyásolni.

Borítókép: Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Legolvasottabb hírek