Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kevin Hart felépült, de komoly perre számíthat

Kevin Hart felépült, de komoly perre számíthat

Zene, Film & Kultúra

Kevin Hart felépült, de komoly perre számíthat

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 15:45

A színész a balesete után egy hónappal visszatért a munkához. De nem lesznek nyugalmas napjai.

Kevin Hart még szeptember elején szenvedett autóbalesetet, melynek következtében három helyen is eltörött a gerince. Az orvosok azt mondták akkor, hogy a színész felépülése hónapokig fog tartani.

 

A helyzet miatt felmerült a kérdés, hogy el kell-e halasztani a Jumanji: A következő szint bemutatóját, hiszen Hart éppen az utószinkron idején került kórházba. A színész azonban egy hónap alatt annyira felépült, hogy folytatni tudja a munkát, így nem kell csúsztatni a premiert.

Persze ez a legkevesebb, sokkal inkább örülünk, hogy Hart jobban van, és nem történt komolyabb baja aznap éjjel. A színészre azonban mégsem várnak nyugalmas napok.

 

Hart a balesetben nem a vezetőülésben ült, hanem a hátul két ismerősével, akik ugyancsak könnyebben megsérültek. És most perelni akarják Hart-ot, amiért nem volt biztonsági öv és légzsák az autóban – írja a Mirror.

Ezek persze alapvető tartozékai egy autónak, de nem annak az 1970-es Plymouth Barracudának, amivel a kerítésnek csapódtak. Állítólag az autót egyszer átépítették, de csak annyira, amennyire Hart engedte. Mert szerette volna megőrizni az autó egyediségét, valódiságát, ezért nem akarta, hogy biztonsági öv és légzsák kerüljön bele. Ezért a döntéséért pedig most fizetnie kell.

Borítókép: Fortune