promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális pénzért veszi meg a Disney a Pókember jogait?
Borítókép:  Joblo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több pénzt adna az Egérgyár a karakterért, mint az egész Star Warsért 2012-ben.

Persze csak akkor, ha hihetünk a pletykának. Mert egyelőre se a Sony, se a Marvel, se a Disney, se senki olyan kompetens személy nem erősítette ezt meg, akinek el is hinnénk a dolgot. Mondjuk nem ritkaság, hogy az Egérgyár felvásárolja azt, ami kell neki. Elég csak a Foxra gondolni, de ne feledkezzünk meg arról, hogy 2012-ben a Disney több mint 4 milliárd dollárt perkált ki a Star Warsért, 2009-ben pedig még ennél is nagyobb összeget fizettek ki a Marvel felvásárlásakor.

De még nem szabad örülni. Nyilván a Disney jobban örülne, ha Pókember is teljes mértékben a Marvelhez tartozna, és nem lenne ez a huzakodás a Sonyval. Bár most kibékültek, megegyeztek a százalékokat illetően, és Öcsipók újra a Marvel Moziverzum tagja, de ismerjük a Disneyt, ha valami kell neki, előbb-utóbb bekebelezi. Szóval könnyen lehet, hogy a Sony Pókverzumából, Tom Holland és Tom Hardy Venomjának összeeresztéséből végül nem lesz semmi.

 

Na de, hogy honnan is indult ez a pletyka? Egy Geekosity: All Things Pop Culture nevű Facebook-csoportból, egy Mikey Sutton nevű pasas dobta be a „hírt”. Sajnos a tartalmat nem találtam meg, de a hírsztelő azóta örül a médiaőrületnek, amit kirobbantott, privát Facebook-oldalán azzal dicsekszik például, hogy még Magyarországon is róla írnak.

Mikey Sutton egyébként már többször is megbízható forrásnak számított a Marvel-pletykák terén, de az, hogy a Disney 5 milliárdot áldozna egy karakterért, ez azért elég meredek. Főleg, ha tényleg azt nézzük, hogy a fent említett Marvel és Star Wars milyen összegért került a birtokukba.

Kiváncsi vagyok, hogy a két stúdió részéről milyen reakciót kapunk erre a pletykára. Természetesen azonnal közöljük, amint van fejlemény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás