promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Női főszereplővel készül a John Wick spinoff
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves ezúttal csak producerként vesz részt a John Wick franchise új darabjában.

Keanu Reeves már korábban kijelentette, hogy amíg bírja a strapát, és igény van rá, addig folytatja a John Wick-et. Ennek hatására a Lionsgate be is jelentette a franchise 4. részét, amit várhatóan 2021. május 21-én fognak bemutatni.

 

Azonban a színésznek és a stúdiónak is nagyobb tervei vannak az univerzummal. Lehetett hallani róla, hogy készülnek spinoffok a szériába, de eddig csak a szólófilmek dübörögtek a középpontban. Most azonban megtörte a csendet az a bejelentés, hogy érkezik a Ballerina, az első olyan film a franchise-ban, aminek női főszereplője lesz.

Akik látták a John Wick 3. részét, abban szerepelt egy Ballerina nevű karakter, akit Unity Phelan játszott, így több, mint valószínű, hogy ő lesz a spinoff főhőse.

A Ballerina forgatókönyvét a John Wick 3. felvonás: Parabellum írója készíti majd, a rendezői székbe pedig Len Wiseman (Underworld, Az emlékmás) ülhet. Keanu Reeves ebben most csak producerként fog részt venni. Kitűzött premierdátuma egyelőre nincsen a filmnek, de mindenképpen csak a John Wick negyedik etapja után érkezhet a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás