promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Picard lesz az egyik legeredetibb Star Trek sorozat
Borítókép:  CBS Interactive
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Friss előzetest kapott a Star Trek: Picard, és már azt is tudjuk, hogy mikor jön az első epizód.

Sir Patrick Stewart utoljára a Star Trek: Nemezisben alakította Jean-Luc Picardot, most pedig tényleg egy komoly forgatókönyvet láthatott, hogy visszatér a karakter bőrébe. A kapitány már visszavonultan él, a család franciaországi borászatát gondozza, és igyekszik minden gondtól távol tartani magát. Igen ám, de jön egy nő, aki segítséget kér tőle, így Picardnak ismét össze kell szednie a csapatot, mivel a Föderációt nem igazán érdekli a dolog.

Az alkotás a Star Trek: Új nemzedék folytatása, de ahogy látni fogjuk az előzetesben, jóval drámaibb lesz a légkör, és a karakterek lesznek az előtérben. A régi jó színészek is visszatérnek, mint Jonathan Frakes és Brent Spiner.

A Star Trek: Picardot tíz rész alatt akarják lezárni, és valószínűleg nem is lesz második évada, bár erről még hivatalosan nem volt szó.

A széria Amerikában 2020. január 23-án indul a CBS All Accessen, majd 24-én juthat hozzá mindenki más az Amazon Prime-on. Elhiszem, hogy a Star Trek rajongók szívesen ledarálnák egyben, de sajnos egy héten csak egy epizódot fognak kapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás